• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kunićarstvo

R

rizla 34

Guest
Re: Kuničarstvo

Puno hvala.Da li je to u pitanju crvena stočna repa? Ili može i bijela?

R

rizla 34

Guest

Mrine puno hvala,ipak bolje i lakše mi je pitati osobu kao ti kad si već tu nego da googlam.

MarinSisak

Član
Tu od
4 Svi 2009
Poruka
255

Komer tvoji kunici ce mozda sigurno dobiti proljev od mlade svijeze trave, jer nisu navikli, ali moji su ludi za mladom travom jedu je u ogromnim kolicinama i nisam imao gubitaka. Ako su zenke naviknute na neku vrstu hrane onda ce se i mladi postepeno naviknut jer ce tu hranu jest i jos neko vrijeme sisat mlijeko uz to.... i koju vrstu kunica ti imas?

Rizla nemas frke sam pitaj ak te nes zanima, ja cu rado pomoci ako mogu ;)

e da i davao sam im bijelu repu :)

MarinSisak

Član
Tu od
4 Svi 2009
Poruka
255

Evo da vam malo pokažem svoj uzgoj :D

Mlada ženka orijaškog šarca koju sam nedavno nabavio :)

Mlada činćila ženka također nedavno nabavljena :)

Orijaš Grga, največa maza i ponosni otac mnogooo djece :lol:

Mlada kalifornijska ženka i njeni i grgini bebači jer nisam imao muskog kalifornijskog koji nije u stodstvu :D

Sestra od prethodne ženke u visokom stupnju skotnosti :)

Mama bijela a njih 12 sivi na tatu :lol:

Mama i tata sivi, osmero braće sivi a vidi njega :lol:

Najstariji mlaunci od ove godine :)

Moj prvi kunićnjak koji sam napravio sa 9 godina :D Samo sam ga ove godine malo renovirao i doradio te mi sada služi za odvajanje mladih kunića :mrgreen:

Imam ja još kunića ali ne mogu staviti više od 10 slika....... nadam se da vam se sviđaju :mrgreen:

R

rizla 34

Guest

"Ružno pače" mi je najljepši, onaj što su mu tata i mama sivi.Moja jedna od dvije zečice je čisto crna(crna vila).Druga je bijelo siva(snjeguljica) nije plašljiva,neznam pasminu ali ima jedno uho spušteno-da li je to normalno ili anomalija?

MarinSisak

Član
Tu od
4 Svi 2009
Poruka
255

Heh taj crni (Glocko) svima upada u oči, sestra čim ga je prvi put vidjela, dobio sam naređenje da ostaje kod nas:)
Šta se tog uha tiče kod Snjeguljice, ako nije čistokrvna, možda ima ovnolike krvi u sebi pa joj je jedno uho spušteno, jedino ako kuniću uši uvijek stoje uspravno pa odjenom spusti, to može bit znak upale.

T

toni333

Guest

Ja danas kupio njemačkog šarca ženku :D . Mjesec i pol staru 50 kn za rasplod. Rješavam se svojih novozelandskih i kalifornijskih i imat ču samo šarce. Nemam brige jedna vrsta netrebam više a ni nemam baš previše prostora da ih imam sve.

T

toni333

Guest

Evo ga nisu neke slike al glavno da jesu
dsc01616.jpg

dsc01614e.jpg

R

rizla 34

Guest

Fučkaš mene ..odustajem od slika ..........

MarinSisak

Član
Tu od
4 Svi 2009
Poruka
255

rizla evo tu uploudaj sliku i kopiraj BB code ili ce ti pisat forum link.... :D ( http://imageshack.us/ )

Toni tvoj njemacki sarac ima malu gresku , odnosno promjenili su im ime u orijaski sarac prije par godina... Naime bio sam kod covijeka koji mi je dao onu zenku sto sam uploudao sliku, kaze da sarci obavezno moraju imat crnu tocku ispod oka, a vidim da i svi kod ovog gospodina imaju tocku ( http://www.kunici-orijasi.info/index.ph ... &Itemid=49 )
Vjerovatno se ne mislis bavit uzgojem za izlozbe pa ti to nije ni bitno, ali sam ti samo htio napomenut da te ne zajebu ljudi ;)

K

Krešo

Guest

marine to ti je taj zec
vidi na drugoj slici trbuh
napuhnut vidis :cry:

R

rizla 34

Guest

Hvala Krešo ...naime već jesam na imageshack ali ne ide....neznam kako od tamo na forum ovdje...ili neznam gdje griješim

MarinSisak

Član
Tu od
4 Svi 2009
Poruka
255

Rizla evo detaljno objasnjenje :)

odes na stranicu http://imageshack.us/

kliknes na Browse

odaberes sliku koju zelis i zatim kliknes na open

lijevo od ikone cancel i browse pise ti ime slike i u zagradi koliko memorijie zauzima

kad to sve napravis kliknes na ikonu start upload

kad ti se uplouda izbacit ce ti linkove ti kopiraj link u okviru pored kojeg pise " Thumbnail for forums (1)"

i to je to :D

R

rizla 34

Guest

Napokon...hura ..Ovo je moja Snjeguljica....pan nije njen:)

ne znam što si radila,ovdje nema ni s od slike... na tom linku nema nikakve slike pa je obrisan.. abrkili

R

rizla 34

Guest

snjeguljica.th.jpg

nema potrebe da kopiraš više puta link,dovoljno je kliknuti na img,a onda između zagrada ubacit link od slike..slobodno pokušavaj dok ne uspiješ,ja ću ispravit ako pogriješiš,kao što sam i sad ispravio...

abrkili

K

kikoporto5820

Guest

koliko košta čistokrvni kalifornijski mladi ženski zec za rasplod i muškog bi uzo da nisu u srodstvu

K

Krešo

Guest

kalifornijski odrasli kunic stoji od 150 do cak 300 kuna ako uzimas tetovirane i sa papirima
ali ja ti preporucam da uzmes cistokrvnog kalifornijskog kunica koji nije tetoviran a jedanake je kvalitete kao i ovaj , tu ti je cijena do 150 kn po komadu :D

Najnoviji postovi

Na vrh