Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Komer tvoji kunici ce mozda sigurno dobiti proljev od mlade svijeze trave, jer nisu navikli, ali moji su ludi za mladom travom jedu je u ogromnim kolicinama i nisam imao gubitaka. Ako su zenke naviknute na neku vrstu hrane onda ce se i mladi postepeno naviknut jer ce tu hranu jest i jos neko vrijeme sisat mlijeko uz to.... i koju vrstu kunica ti imas?
Rizla nemas frke sam pitaj ak te nes zanima, ja cu rado pomoci ako mogu
"Ružno pače" mi je najljepši, onaj što su mu tata i mama sivi.Moja jedna od dvije zečice je čisto crna(crna vila).Druga je bijelo siva(snjeguljica) nije plašljiva,neznam pasminu ali ima jedno uho spušteno-da li je to normalno ili anomalija?
Heh taj crni (Glocko) svima upada u oči, sestra čim ga je prvi put vidjela, dobio sam naređenje da ostaje kod nas
Šta se tog uha tiče kod Snjeguljice, ako nije čistokrvna, možda ima ovnolike krvi u sebi pa joj je jedno uho spušteno, jedino ako kuniću uši uvijek stoje uspravno pa odjenom spusti, to može bit znak upale.
Ja danas kupio njemačkog šarca ženku . Mjesec i pol staru 50 kn za rasplod. Rješavam se svojih novozelandskih i kalifornijskih i imat ču samo šarce. Nemam brige jedna vrsta netrebam više a ni nemam baš previše prostora da ih imam sve.
rizla evo tu uploudaj sliku i kopiraj BB code ili ce ti pisat forum link.... ( http://imageshack.us/ )
Toni tvoj njemacki sarac ima malu gresku , odnosno promjenili su im ime u orijaski sarac prije par godina... Naime bio sam kod covijeka koji mi je dao onu zenku sto sam uploudao sliku, kaze da sarci obavezno moraju imat crnu tocku ispod oka, a vidim da i svi kod ovog gospodina imaju tocku ( http://www.kunici-orijasi.info/index.ph ... &Itemid=49 )
Vjerovatno se ne mislis bavit uzgojem za izlozbe pa ti to nije ni bitno, ali sam ti samo htio napomenut da te ne zajebu ljudi
nema potrebe da kopiraš više puta link,dovoljno je kliknuti na img,a onda između zagrada ubacit link od slike..slobodno pokušavaj dok ne uspiješ,ja ću ispravit ako pogriješiš,kao što sam i sad ispravio...
kalifornijski odrasli kunic stoji od 150 do cak 300 kuna ako uzimas tetovirane i sa papirima
ali ja ti preporucam da uzmes cistokrvnog kalifornijskog kunica koji nije tetoviran a jedanake je kvalitete kao i ovaj , tu ti je cijena do 150 kn po komadu