• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kunićarstvo

T

toni333

Guest
Re: Kuničarstvo

Prodajem novozelandskog crvenog i kalifornijskog bijelog kunića stari oko 1 god. cjena po dogovoru!! okolica velike gorice

R

Risbo

Guest

jel zna netko od kad do kad traje izložba u Bjelovaru ? I na kojoj adresi?

B

brmba

Guest

sutra je zadnji dan. nosim ja tamo kalifornijske kunice na prodaju, pa ko je zainteresiran, nek ami poslalje poruku ovdje veceras.

B

brmba

Guest

prodajem kalifornijske kunice svih uzrasta, tetovirane, netetovirane, zive, ociscene......
0921269635

B

brmba

Guest

ja sam iz sela pored Velike Gorice.
napisite mi na PM konkretno sta vas zanima, pa da vam mogu reci tocnu cijeno. jer ima ih stvarno od 30kn, pa do 200kn. ovisno o starosti, tetovazi.....

K

kemicar

Guest

Pozdrav! Evo i mene na vašem forumu. Uzgajam kuniće mješane rase (srednje veličine) u kupovnim kavezima. Kaveze sam nabavio u firmi zeko centar. Vidim da tu na forumu imate razna iskustva sa prehranom kunića. Ja svoje hranim isključivo kupovnom smjesom u Pehri (Petrijanec). Ta smjesa se pokazala kao najbolja. Imaju više vrsta koje su prilagođene uzrastu kunića. Svakome bih ih preporučio. Ranije sam hranio sa Čakovečkom smjesom, ali je s njom problem što je namijenjena završnom tovu (KUN II) i za male nije dobra (njome mi se otrovao veći broj kunića-nalaz sekcije). Kako nalazite kupce? Meni je nešto zapelo s tržištem i teže mi ih je prodati. Ako treba kome slobodno se javite

mtrupkovic

Član
Tu od
20 Ruj 2009
Poruka
89

Dobrodošao
Kakve kaveze si kupio u zeko centru?Ja sam kod njih kupio pred kojih 7 godina, a sad sam doma izrađujem žičane kaveze....
Kolika je cijena smjese iz Petrijanca, te gdje se moze kupiti?

K

kemicar

Guest

Zapravo sve koje su imali:tovilište za 24 komada, kotilište za 3 te mužjaka i kotilište sa 2 odvajališta. Ja je kupujem u Petrijancu. Pakiranje po 25 kg od 79 do 83 kune ovisno o namjeni. Ima smjese u Mercatoru al je prek 100 kn.

mtrupkovic

Član
Tu od
20 Ruj 2009
Poruka
89

Ti onda imas kompletnu farmu :D
Ja ih hranim sa ovom iz TSH Čakovec, ali ne čisto nego miješam sa ječmom...

K

kemicar

Guest

Mladi kunići znaju stradati od te smjese. Ponavljam to je KUN II. U Pehri imaš smjesu za male koja ima antibiotik u sastavu pa nemaš brige sa kokcidijom, ostalim boleštinama. Sad već 3 godine hranimo tim smjesama i nema smrtnosti kod malih. Iza 50-tog dana ide smjesa za završni tov. Kunići su zdravi- svi organi (jetra koja strada ak ih lijećiš u uzgoju).

mtrupkovic

Član
Tu od
20 Ruj 2009
Poruka
89

Cuo sam da su ljudi imali problema sa mladim kunicima koje su hranili cistom smjesom KUN II, ja je mjesam i nisam jos imao problema, probat cu sad kad bude mladih sa ovom drugom...
Koliko komada imas? Bavis se iz hobija ili ....?

K

kemicar

Guest

Sad ih je 50-tak. Proširio bih ja na više ali nemam tržište.

K

kemicar

Guest

Prodajem i jedno i drugo. Glavno da ide.

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
879

Pitanje za vas kaj se bavite komercijalnom proizvodnjom kunića, ak se to tak može nazvati.. Ja imam 3 rasplodne ženke i mužjaka, 2 ženke i mužjak kalifornijski , 1 ženka neka križanka, ali odlična, vrlo plodna i odlično odhrani male. Godišnje odprilike od svake ženke imam 3 legla,cca 15-20 mladih po ženki godišnje ., meni se tu pojavljuju proizvodni viškovi, tj ja i moja familija nemremo tolike kuniće godišnje pojesti. Ja ih zaklane dijelim po selu i po familiji, u biti tko hoće ja mu dam.
Mene sad zanima po kojoj cijeni se mogu prodati zaklani kunići? Po kojoj živi kunići? I jel se uopće mogu prodati??

K

kemicar

Guest

Zato ja nemrem prodat jer ti dijeliš :D . Teško je naći tržište u početku, al nemoj ih dijeliti (zamo sirotinji i dobrim prijateljima).

mtrupkovic

Član
Tu od
20 Ruj 2009
Poruka
89

Ima trzista, mozes prodat bez problema dal zive ili zaklane....
Ako nista drugo trampi ih za nešt :D

K

kemicar

Guest

Robne transakcije :) ? Meni je problem jer sam reagirao sa većim količinama na prvi griz. Prvi mjesec je očiti problematičan. Dakle kunići za prodaju živi ili hm(?!?)- sve je stvar dogovora

Najnoviji postovi

Na vrh