Ima ti jedan lik mini farmu kuniča u Trnovcu Bartolovečkom , ako si zainteresiran mogu ti nabaviti telefon. uzgaja ih za neku mesnicu ali i prodaje ovako na malo , nađe se dobrih grla i za rasplod. večinom drži novozelandske i kalifornijskekemicar kaže:Bio sam. Više peradi a malo kunića. Htio sam kupiti kalifornijskog kunića, novozelandskog bijelog radi parenja. Tih pasmina nije bilo i nisam kupio ništa.
zradikovic kaže:Ima ti jedan lik mini farmu kuniča u Trnovcu Bartolovečkom , ako si zainteresiran mogu ti nabaviti telefon. uzgaja ih za neku mesnicu ali i prodaje ovako na malo , nađe se dobrih grla i za rasplod. večinom drži novozelandske i kalifornijskekemicar kaže:Bio sam. Više peradi a malo kunića. Htio sam kupiti kalifornijskog kunića, novozelandskog bijelog radi parenja. Tih pasmina nije bilo i nisam kupio ništa.
To ti se čak puno puta dešava kada staviš mužjaka u kavez kod ženke koja se ne tjera ,zato kod pripuštanja uvijek treba biti prisutan pokraj kaveza da vidiš što se dešava, nikako ih ostaviti par sati ili dana što može rezultirati i uginučem.kemicar kaže:Zamislite: ženka kunića onesposobila mužjaka. Čuo sam da se to zna dogoditi kad su muški skupa ali da ga ženka, nemrem belivet.
Slažem sezradikovic kaže:E i obavezno stavljaj ženku u kavez k mužjaku nikako obrnuto , tako da je ženka u novoj sredini čak malo uplašena a to vrijeme če pravi mužjak iskoristiti.Ako stavljš mužjaka k ženki u kavez onda če on prvo mirisati pa se upoznavati u novoj sredini tek onda priječi na stvar , a do onda može proči po jedan sat i duže .