• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kunićarstvo

K

kemicar

Guest
Re: Kuničarstvo

mtrupkovic kaže:
Doma koljes pa prodajes kod kuce, ili prodas sve nekome za klaonicu?

Zasad sve doma, i klaonici je bolje da ima ja donesem čisto meso.

mtrupkovic

Član
Tu od
20 Ruj 2009
Poruka
89

Marko1986 kaže:
koja je cijena kile zaklanog kunića?
Doma zaklani, cca 40 kn/kg, neznam ,ako ga mozes prodat za vise, onda stavi vecu cijenu......

K

kemicar

Guest

Sutra je izložba malih životinja u Nedelišću pa idem tražiti tržište

K

kemicar

Guest

Bio sam. Više peradi a malo kunića. Htio sam kupiti kalifornijskog kunića, novozelandskog bijelog radi parenja. Tih pasmina nije bilo i nisam kupio ništa.

zradikovic

Član
Tu od
8 Kol 2009
Poruka
141

kemicar kaže:
Bio sam. Više peradi a malo kunića. Htio sam kupiti kalifornijskog kunića, novozelandskog bijelog radi parenja. Tih pasmina nije bilo i nisam kupio ništa.
Ima ti jedan lik mini farmu kuniča u Trnovcu Bartolovečkom , ako si zainteresiran mogu ti nabaviti telefon. uzgaja ih za neku mesnicu ali i prodaje ovako na malo , nađe se dobrih grla i za rasplod. večinom drži novozelandske i kalifornijske

K

kemicar

Guest

zradikovic kaže:
kemicar kaže:
Ima ti jedan lik mini farmu kuniča u Trnovcu Bartolovečkom , ako si zainteresiran mogu ti nabaviti telefon. uzgaja ih za neku mesnicu ali i prodaje ovako na malo , nađe se dobrih grla i za rasplod. večinom drži novozelandske i kalifornijske

Imaš neki kontakt? Može na PP

K

kemicar

Guest

Zamislite: ženka kunića onesposobila mužjaka. Čuo sam da se to zna dogoditi kad su muški skupa ali da ga ženka, nemrem belivet.

H

Hrco01

Guest

Evo jedno pitanje.
Čuo sam da kunićima nije dobro davati ječam i pšenicu, pa bi zamolio odgovor od iskusnih ljudi od mene, drzim svega nekoliko zenki???

B

brmba

Guest

jecam im dajes slobodno kolko te volja, a psenicu nije bas preporucljivo davati jer napuhuje i stvara plinove.

zradikovic

Član
Tu od
8 Kol 2009
Poruka
141

kemicar kaže:
Zamislite: ženka kunića onesposobila mužjaka. Čuo sam da se to zna dogoditi kad su muški skupa ali da ga ženka, nemrem belivet.
To ti se čak puno puta dešava kada staviš mužjaka u kavez kod ženke koja se ne tjera ,zato kod pripuštanja uvijek treba biti prisutan pokraj kaveza da vidiš što se dešava, nikako ih ostaviti par sati ili dana što može rezultirati i uginučem.

K

kemicar

Guest

Hebi ga, odskakao je svoje, Sad pod hitno trebam novog. Molim ponude.

zradikovic

Član
Tu od
8 Kol 2009
Poruka
141

E i obavezno stavljaj ženku u kavez k mužjaku nikako obrnuto , tako da je ženka u novoj sredini čak malo uplašena a to vrijeme če pravi mužjak iskoristiti.Ako stavljš mužjaka k ženki u kavez onda če on prvo mirisati pa se upoznavati u novoj sredini tek onda priječi na stvar , a do onda može proči po jedan sat i duže .

mtrupkovic

Član
Tu od
20 Ruj 2009
Poruka
89

zradikovic kaže:
E i obavezno stavljaj ženku u kavez k mužjaku nikako obrnuto , tako da je ženka u novoj sredini čak malo uplašena a to vrijeme če pravi mužjak iskoristiti.Ako stavljš mužjaka k ženki u kavez onda če on prvo mirisati pa se upoznavati u novoj sredini tek onda priječi na stvar , a do onda može proči po jedan sat i duže .
Slažem se

K

kemicar

Guest

Ma uvjek je on na svom teren. Samo kad je ciklus kunića kompliciran: ona mora biti u volji (crvenilo) da bi mu dala, pa tek onda ovulira i ...

perje

Član
Tu od
2 Ožu 2010
Poruka
38

Bok, ja sam imao pauzu uzgoja, pa sad opet pokušavam nabavit kuniće.
Ak neko ima kuniće srednje rase i živi u okolici Velike Gorice,nek mi se javi.

Najnoviji postovi

Na vrh