Kao prvo provjeri hranilicu , možda se na nju ozljedio ako je oštra ,preduboka ili preuska.Ako kunić ima krastu na njušci, šta to može biti? Dali je od komaraca ili nešto drugo ???
Aj da vas nešto pitam. Imam dvije zečice hycom i stare su 3.5 mjeseca i izgleda da se tjeraju. Jel prerano da ih pripustim?
nisam ih vagao. imaju oko 3.5 kg. bile su zajedno i vidio sam neki dan da jedna skače na drugu i danas vidim na leđima kod jedne krastu. izgleda da su se grizle. razdvojio sam ih
mislim da nisu ali sutra ću ipak provjeriti i vagati ih baš da vidim koliko su teške.Pogledaj ti malo bolje da nisu brat i sestra....:icon_super:
jimmy jel neopitroid riješava šugarac učinkovitii sta ti to govori o wd-u !!! a ja mislio da je wd-za neke druge stvari :icon::mur:
još samo fali da se brenerom pali šugarac
Neopitroid je djelotvoran,nije štetan,jeftin...
Aj da vas nešto pitam. Imam dvije zečice hycom i stare su 3.5 mjeseca i izgleda da se tjeraju. Jel prerano da ih pripustim?
Evo upravo sam ih vagao zečice su stare 3.5 mjesecai imaju jedna 3.7 kg a druga 3.9 kg, a zec koji je mjesecdana stariji ima 5.2 kg.
jimmy jel neopitroid riješava šugarac učinkoviti