Zanima me ima li tko u okolici osijek novozelandske, trebao bih muzjaka i zenku razlicitih krvnih linija, ili mozda netko iz daljeg dolazi u os na autopijac pa bih prodao. Panonske sam nabavio, muzjaka i zenku, zenka je 4mj pa sam odlucio tek pocetkom 9mj je parit, nek se jos malo udeblja. Mogu reci da su stvarno neobicni, totalno drugaciji, tko god od mojih ih je vidio putao je kakvi su to zecevi, ali su maze, vec su se naviki na mene. Sto se tice kunicnjaka sve je gotovo osim krova, ocekujte slike do petka.
Jos me nesto zanima, ima li netko tko ne koristi kotilice. Buduci da od oca sam nasljedio ljubav prama zecevima, ni oni a niti ja nisam koristio kotilicu, ako izadu iz gnijezda vratim ih, nisam s time imao problema a nadam se da ni necu. Jedino zenka koja je prvi put kotila je sve razbacala.
Cjepite li svoje kunice protiv miksomatoze. Buduci da sam ja u blizine Drave, hocu, samo je problem sto cjepiva nema kod nas, samo u Mađarskoj. Jeli netko kupovao tamo cjepivo i kolika je cjena.