Re: Kuničarstvo
Ako su to kuniči srednje rase onda im je dovoljno 80x50cm i visina da ušima ne dodiruju krov. Sve ovisi kolko para tolko muzike. Nisi naveo hoće li biti ti kavezi vani ili u zatvorenom. U svakom slučaju za ove dvije napravi veće gajbe pošto će se kotit. Ne znam kako planiraš izvest kotilište.Računaj da kad se okote ćeš imati petnaestak mladih. Znaći da ti treba prostor za tov što možeš izvesti sa jednom velikom gdje će svi biti do trećeg mjeseca starosti, ili sklepaj više manjih . Imaš raznih kombinacija u svakom slućaju sretno.
Jos uvijek smo u fazi nepoznanice kud cemo s njima,,,
najverovatnije ce ostati na ujinom imanju jer doma nemam adekvatno mjesto gdje bi ih stavio,,,
trenutno sam razmisljanja da po ljetu budu na poluotvorenom, tor gdje su prije 30-tak godina boravile svinje,,,
u vrijeme kad ce zahlađivati ici ce u zatvoreni prostor,,,
Buduci da sam se prije nekih desetak godina bavio kunicima imam jednu gajbu koja moze posluziti za tov,,,
trenutno je u losem stanju jer je rabic mrezica istrunula od zuba vremena,,,
nju mogu obnoviti u relativno kratkom vremenu,,,
U planu je napraviti prostor na kojem ce obitavati tri zenke i jedan harem za muzjaka,,,
ove tri bi bile sa kotilicama,,,
Ono sto sam naslijedio ovako izgleda;
Ovo je dama koja je jecer dala privolu i sad je nesto jako mirna,,,
wasntme):
Na ovoj ce sutra biti odluka,,,
Ovo je becar u najmu, koji je danas odradio jedan skok na kuminu malecku kojoj je ovo bilo prvo puta,,,
Ovo je moj aktivni becar kod kojeg nema sale, taj kad navali ne pusta,,,,
wasntme):
Ovo je buduce potomstvo ako Bog da,,,
Ovo su becari iz generacije frajli sa slike iznad,,,
Ovo su tri zenke nesto mlade od onih dvije slike iznad,,,
Sorry na poduzem postu,,,:redface: