Entuzijast
Aktivni član
- Tu od
- 18 Sij 2014
- Poruka
- 206
Čudno mi je u ovo doba godine ne bi trebalo biti mixomatoze .Glavni prenosnik joj je komarac a njih sad nema. Pravilno si postupio odvojivši ga ali lako je moguće da je u pitanju neka upala očiju zbog promaje ili nešto slično.(jaka hladnoća) Ako je mixomatoza to ti je onda 99,9% opći pomor u kunićnjaku i malo možeš tu pomoći.
Ja opet nikako da si nabavim zamjenu za starog mužjaka kojeg sam maknuo. Sinoć sam mjenjao za jednoga križanca novozelandskog crvenog + domaći zeleni podkravaš(bas me zanima kakve mlade može dati sa mojim velikim činčilama) a najvjerojatnije da si budem na izložbi u Virovitici nabavio čistokrvnog činčilu ili šarca da dobijem malo šarenila i na masi.
Ja opet nikako da si nabavim zamjenu za starog mužjaka kojeg sam maknuo. Sinoć sam mjenjao za jednoga križanca novozelandskog crvenog + domaći zeleni podkravaš(bas me zanima kakve mlade može dati sa mojim velikim činčilama) a najvjerojatnije da si budem na izložbi u Virovitici nabavio čistokrvnog činčilu ili šarca da dobijem malo šarenila i na masi.