Intenzivno sam razmisljao o tome i napravio cak i manji projekt, ali financije su presudile. Ono sto je najvaznije jest da moras naci trziste za plasiraje proizvoda i krenuti na veliku proizvodnju, za sto ti trebaju kvalitetni kunici, dosta hrane, vremena, organizacije. Ovdje govorim on par stotina zenki i nekoliko tona mesa godisnje. Zemljiste moras imati, adekvatan prostor na kojem je prvo cistoca te klima vrlo bitni, i naravno ako nisi dugo u tome moras imati na raspolaganju strucnu osobu u slucaju bolesti, znaci veterinara koji ce doci u svako doba dana. Naravno da bih to mogao isplatiti i lijep zivjeti od toga, ja bih svoju zamisao mogao isplatiti za oko 5 godina. Naravno u to moras brojati i klanje kunica pa ako imas npr. 200 zenki, zamisli koliko ti treba za klanje malih vremena, pa hladnjaca gdje ces ih drzati privremeno dok ti ne dodu veliki kupsi. Za koperaciju nikada ne bih radio jer bih mogao ja bolju cjenu dogovoriti da ne idem preko koperacije. za sto ti opet treba vremana da obides potencijalne kupce i potpises ugovore. Kad bih u to kretao prvih 8-10mj ne bih imao prevelike zarade sve dok ne budes u punom pogonu, znaci trebas novca za taj period gdje ti je to "trosak". I naravno dnevno bar 4-6 sati ti treba za obilazak i pregled kunica jer je to prevelika investicija za pustit ih da sve to ide bez velike brige, pogotovo kat se kote i kad ih odvajas od mame.