turky
Aktivni član
- Tu od
- 17 Sij 2016
- Poruka
- 230
Evo na njuskalu po prvi put vidim da netko prodaje trobojne sarce.
Vidio sam. Ženka nema točku ispod oka. Pitanje dal je to čistokrvno. Budem baš kontaktirao čovjeka. Baš me zanima.
Evo na njuskalu po prvi put vidim da netko prodaje trobojne sarce.
Čuo sam se sa njim. Kaže da imaju 4 kg. Max idu do 4,5. Samo mi je čudno da ženka nema točku ispod oka mada kaže da su čistokrvni. Pošto se baš nisam susretao sa tom rasom al po slikama na netu trebali bi imati točku. Moji svi crno bijeli i plavo bijeli imaju bez obzira kakve šare imali.
Ne, krivo si razumio, kotila se ona više puta do sada ali sam naveo ova dva zadnja puta. A što se tiče pripusta, ja imam samo šarce a kod njih nema pripusta prije 6-7 mjeseci.Od kad sam prestao uzgajati krupne rase nisam vise vidio kanibalizam. Prije malo malo pa razbcaju mlade ili ih pojedu. Velis dvije godine a kotila se samo dva puta. Toga kod mene nema jer cim predju godinu dana starosti gledam da ih promjenim sa mladima koje parim sa 4 i pol mjeseca . Kad bi drzo zenku dvije godine morala bi se okotiti barem minimalno deset puta.
Opcenito je problem kod orijaskih rasa kamo i sta sa kunicima koji su stari tri i vise godina. Posto su kasno u reprodukciji jesu li tako stari uopce vise za prehranu kad ih se zamjenjuje mladima. Samo sam jednom jeo takve stare i nikad vise.
Opcenito je problem kod orijaskih rasa kamo i sta sa kunicima koji su stari tri i vise godina. Posto su kasno u reprodukciji jesu li tako stari uopce vise za prehranu kad ih se zamjenjuje mladima. Samo sam jednom jeo takve stare i nikad vise.