Da i to može, a sa kojom pasminom ih pariš da se mogu prodati kasnije? Isto novozelandskom ili?
trebas ovakvog!!!
Uploaded with ImageShack.us
ako si možeš riješiti transport iz sl broda mogao bi usrećiti tvoju crvenkapicu
stavi kuniće u neki zatvoreni prostor malo zamračen kupi vitamine nemogu se sad sjetiti kak se zovu znaju u vetrinarskoj i daj im par dana nemoj ih puno obilaziti par dan i biće ko novi meni se nešta slično desilo bili su divlji i tresli se nisu jeli ni pili ,stavio sam ih skupa u jedan prostor koji sam imao bježali su jedan od drugog ali su se vremenski oporavili davao sam im te vitamine ,to je prašak daje se i kokicama ali se nemogu sjetiti da me ubiješ..
i drvena gajba u kojoj je sad mužjak. u nju namjeravam staviti ženku (ona koja je nedavno okotila ali mladi nisu preživjeli). jedina je mana te gajbe da nema kotilice. ako ju parim i tamo stavim hoće li biti problem za okot??
To ti je baš super gajba za ženku i nema veze što nema kotilicu.Par dana prije okota ubaci joj malo više slame unutra i ona će se pobrinuti za mjesto koćenja,a ako ne koristiš slamu bit će ti potrebna neka ladica ili tako nešto(istresi tati šarafe iz ladice u garaži )
Ili samo staviš dvije cigle u kut gajbe ovako.Samo pazi, unutar cigli ne smije biti pod od mreže. Stavi neku hrapavu dasku ili komad tepisona ili nešto slično.To ti je baš super gajba za ženku i nema veze što nema kotilicu.Par dana prije okota ubaci joj malo više slame unutra i ona će se pobrinuti za mjesto koćenja,a ako ne koristiš slamu bit će ti potrebna neka ladica ili tako nešto(istresi tati šarafe iz ladice u garaži )
Ili samo staviš dvije cigle u kut gajbe ovako.Samo pazi, unutar cigli ne smije biti pod od mreže. Stavi neku hrapavu dasku ili komad tepisona ili nešto slično.