Moj dule u 6 minuta riješi cijelu gardu ženki. Nema ljubavi, samo sex. Svaka ima 20 sekundi, il daje milom ili ide silom
Moju je pustim sat, dva i skoro uvijek je bilo dovoljno.
s obzirom da ženka ima 2ipol godine mora malo duže ostati da bude sigurno.
ee ljudi jel se vama kad dogodilo da vam ženka okoti samo jednog malca...meni ova ženka divljeg kunća okotila jednog samo,kako je to moguće??
kastav kunić nasao sam na njuskalu tvoj oglas za muzjaka i piše da trazis 180 kn :shock::shock::shock:
za mjesanca je smjesno traziti 100 kn a kamoli 180 ,spusti cjenu na 50 kn mozda prodas
kolega jel to znači kad oskoći,padne... il kako god to nazvat ...... to je siguran znak da je uspija obavit posal i da će zenka ostat skotna???..... koliko dana za redom to ponavljaš jer danas sam prvi put stavlja zenke (jednu po jednu) kod moga pastuha i to ujutro, oko podne i sad popodne i svaki je put uspia past,odskoćit nakon par minuta lova po kućici! pošto je ovo prvi put da ih stavljam na parenje, kako sam već gori pita, ne znam koliko ovo dana da ponavljamNema ostavljanja ženke kod mužjaka. Staviš ju u gajbu kod njega i promatraš. Kad mužjak (od)skoči, gotovo je. Možeš eventualno pričekati još malo da vidiš da li će ponoviti skok i onda ženku vadiš van.
hrvach izradio sam ja tu jednu gajbu za zive vatat lipo funkcionira...postavio sam ju danas i vidio sam u blizini jednog divljeg zeca...sumljam da ce se uhvatiti al neka idem probat
kolega jel to znači kad oskoći,padne... il kako god to nazvat ...... to je siguran znak da je uspija obavit posal i da će zenka ostat skotna???..... koliko dana za redom to ponavljaš jer danas sam prvi put stavlja zenke (jednu po jednu) kod moga pastuha i to ujutro, oko podne i sad popodne i svaki je put uspia past,odskoćit nakon par minuta lova po kućici! pošto je ovo prvi put da ih stavljam na parenje, kako sam već gori pita, ne znam koliko ovo dana da ponavljam
znam da vi kunićima to ne dajete ali moram vas pitati: da li znate nekoga tko im daje repu-sirovu (ali u malim količinama) i "kašu"-tj.kuhani krumpir+posije +palenta(kukuruzna krupica-šrot)? jer znam dvoje ljudi koji im to daje-repu. čovjek koji mi je dao onu staru kunićku(on ih više ne uzgaja)-on je svojim kunićima davao suhi kruh(malo pošprican), repu a i ta žena kojoj sam prodala onog prvog mužjaka isto im daje suhi kruh(od njega napravi kašu, daje im repu i ponekad im napravi tu kašu od krumpira i posija. i njima nikad kunići nisu imali problema sa zdravljem niti s probavom. aali puno ljuid u mojeem kraju tko ima kuniće daje kruh suhi.:shock: