stvar tržišta i potražnje ako je kila buta u konzumu 25kn ko če ti dati za zečje kosti i meso 40kn osim onih koji znaju da je to kvaliteta i onih koji moraju jesti to meso zbog zdravlja...
Tako je: kad padne, uspio je :heart: . Ako si pripuštao ujutro, ponovi popodne i to je gotovo.kolega jel to znači kad oskoći,padne... il kako god to nazvat ...... to je siguran znak da je uspija obavit posal i da će zenka ostat skotna???..... koliko dana za redom to ponavljaš jer danas sam prvi put stavlja zenke (jednu po jednu) kod moga pastuha i to ujutro, oko podne i sad popodne i svaki je put uspia past,odskoćit nakon par minuta lova po kućici! pošto je ovo prvi put da ih stavljam na parenje, kako sam već gori pita, ne znam koliko ovo dana da ponavljam
Tako je: kad padne, uspio je :heart: . Ako si pripuštao ujutro, ponovi popodne i to je gotovo.
tako je i kad sidje s nje trebo bi lupat nogama u pod..
onda stvarno izgleda da ovaj moj zna posal jer je tri puta u toku dana ujutro,podne,posljepodne i to u razmaku od 5 minuta 2 ženke uspješno riješija i to svaki put po 2 puta..........
a bome za prvi put izgleda da mali zna šta radi.....
nevalja ti to bas u istom danu dve zenke..bit ce ti smanjen broj na ovu drugu..
jel moze neko na ovo odgovorit?? Planiram jednu prodat zbog toga sta okoti samo jednoga i on isto umre znali neko iskusniji sta bi to moglo bit?? i kako da ih sta vise okoti ili je to sama priroda.
da zato sto mu je drugacija sperma najbolje ti je jedan dan jednu a jdean dan drugu
Zasto mislite prodati zenku koja nije pogodna za danji uzgoj? Da li bi ju vi bili sretni da ja vama podvalim zenku koja koti samo jednog mladog koji ugine?
Slažem se! Jedan dan jednu, a drugi dan drugu ili još bolje počekaj 2 dana...pa nije neka sila...nije zec na normu.