Htio bih nabaviti hajkom kuniće direktno iz Mađarske. Našao sam neki broj na koji mi se uredno javila gospođa i dala mi broj od nekog gospodina Gerbera. Nakon pet dana uzaludnog pozivanja (nitko se ne javlja), ponovno sam nazvao onaj prvi broj. Gospađa mi je dala i mail adresu s domenom @gerend.hu
Poslao sam mail i opet nije odgovorio nitko. Potom je dotična gospođe uzela moje brojeve i adresu i rekla da će se on javiti meni. Deset dana opet nije bilo ništa. Onda mi je dala svoju adresu, da njoj pošaljem što trebam. To je bilo prije pet dana i još nema odgovora...
Da nije neka skrivena kamera?
Ima li netko neke pametnije kontakt podatke da mi pomogne? Unaprijed zahvaljujem...
Znam, pratim ovaj forum. Naletim povremeno i na njegove oglase na njuškalu. Ali ja bih baš u Mađarsku....
jel mi moze netko reci kako staviti slike tu na forum
Hvala
Ma pustio bi ju parit pa me zanima..nije bas nesto velike gradje
Poslao sam ti PP. pa si pročitaj
Zamolila bih nekoga ko je uzgajao obične domaće kuniće da mi odgovori kakav je prirast takvih mladih kunića do tri-četiri mjeseca ukoliko se tove i da li se isplati hraniti ih?whew)itam jer imam kunicu koja će se okotiti za nekoliko dana.Da li se njihovo meso razlikuje od mesa krupnih pasmina?
jel mi moze netko reci kako staviti slike tu na forum
Hvala
pa i nije im baš neki prirast što se tiće držanja za meso daleko ih duže treba hranit da postigli težinu kao recimo panonac i kalifornijski kunić.
ako ih već želiš držat bilo bi ti ih onda bolje parit sa nekim kunićem srednje pasmine.
Zamolila bih nekoga ko je uzgajao obične domaće kuniće da mi odgovori kakav je prirast takvih mladih kunića do tri-četiri mjeseca ukoliko se tove i da li se isplati hraniti ih?whew)itam jer imam kunicu koja će se okotiti za nekoliko dana.Da li se njihovo meso razlikuje od mesa krupnih pasmina?