Imam na prodaju profesionalne Talijanske zicane kaveze za kunice s pojilicama, hranilicama i kotilicima, ako ke netko zaintereserian za kupnju... kavezi za zenke: u njih stane 5 zenki, i imaju 5 kotilica i pojilice i hranilice... a kavezi za tovljenike primaju 28 kom, i takoder posjeduju pojilice i hranilice... cijena 400 kn/kom lokacija kaveza je Nasice te me se moze dobiti na broj: 0917521459... dostupan sam i na viberu
Imaš već takvih koliko hoćeš! U Nizozemskoj su i trobojni orijaški šarci priznati, budu i do 9 kg... Jako su lijepi.
Ja sam prije imao i žuto - bijele orijaške šarce!, ali kod nas to nitko ne uzgaja, a naš standard je, što se boje tiće, isti kao i u Njemačkoj! Jedino što kod nas još smiješ križati dva šarca međusobno i mlade izlagati dok je to u Njemačkoj strogo zabranjeno, jedan od roditelja mora biti jednobojan!
Po naski domaće šljivovice...sve lijeci...Gledam na yutubu kako neki rus lijeci kunice kad imaju probavne smetnje. Kolko sam razumio veli da je isprobo ljekove ali mu se pokazala votka najbolja. Tri dana lijepo sa spricom od inekcije u usta im naspe oko centimetar votke i veli sve prodje. Bas cu isprobat,
Turky
Ovdje u Dojčlandu se može naći žuto-bijelih, ali ne mogu biti tetovirani!!
E kad ne mogu do tamo, nije mi bitno što nisu tetovirani.
Nisi naveo koliko komada mislis drzati ni koliko mislis uloziti.
Kakav objekt za uzgoj kunića preporučate na poljoprivrednom zemljištu koje nije pokraj mjesta stanovanja. Dakle nisam u blizini cijeli dan. Naravno omjer cijene i dobivenog me zanima. Ako netko ima iskustva.
Za uzgoj samih kunića imam kaveze u tri reda, na donjoj etaži je 6 kaveza za ženku i na preosale dvije je prostor za mužjaka i za mlade. Nikakav objekt na toj parceli trenutno nemam i upravo mi treba objekt za smjestiti te kaveze. Za početak bi uzgajao panonske kuniće. Na parceli se nalazi mladi maslinik.
Dogovoreno!Vidit ću ja da slijedeći puta sebi nešto žuto dovezempa ćemo se dogovoriti...
Ja tebi žute, ti meni plave...������
Dolazim opet u ožujku, ali već sam kupio kuniće (6 komada), pa nemam sad mjesta za žute! Ali na ljeto dovezem par komada!
Maslinik nije ograđen ali jq bih napravio objekt u koji ne mogu ući nikakve zvijeri i sl.Jel ima na tom zemjlistu kakav objekt...dali je ogradeno...vocnjak ? vinograd???
Koja informacija vise i mi bi bili vise od pomoci...
5-6 zenki za mjesec dana mogu dat 50ak mladih i vise ...
Pa nije lako dati savjet ako me razumijes
Moras pazit na pse,lisice,lasice,kune,jastrebe...