Ova mi je "extra"!
To je mlada 4 mjeseca. Tu sam si ostavio.Ova mi je "extra"!
Pa mogu reći i da je mada još tu ima prostora za napredak. Dugo sam tražio u plavoj boji i sad su mi traženiji od crnih. Imao sam i havanu, ali to nije išlo. Teško je naći kod nas nešto kvalitetno, svega par uzgajivača ima pravu robu ,a u plavoj boji skoro pa nitko.Bravo , vidi se da je ulozeno puno truda.
Živa istina! Ja kad sam imao plave i havanu, ljudi nisu ni znali da šarci mogu biti te boje! Sada ni ja ne znam nikoga (osim tebe) tko kod nas ima plavih...Pa mogu reći i da je mada još tu ima prostora za napredak. Dugo sam tražio u plavoj boji i sad su mi traženiji od crnih. Imao sam i havanu, ali to nije išlo. Teško je naći kod nas nešto kvalitetno, svega par uzgajivača ima pravu robu ,a u plavoj boji skoro pa nitko.
Ne mogu naći to na njuškalu, ali zašto ne kupiš Valpovkinu smjedu (kad već toliko plačaš).?Sta mislite o ovoj kompletnoj smjesi sta se prodaje na njuskalu. Po perfonmansa se cini super , medjutim cijena ispada 5kn kila bez dostave. Inace je cijena domace smjese odprilike 3,5 kuna sta je ionako previse. Jel ima mozda netko informciju koliko kosta kila u Madjarskoj.
Ja hranim samo smjesom (pelet)! Nikakvo drugo zrno kod mene ne dobivaju! Preko zime im dajem i lucernu koju sam prošle godine posijao(poslušao kolegu Tototozg-a), a čim zatopli prelazim na livadno sijeno koje također sam proizvodim!Evo sad sam ih nahranio. Sijeno pojedeno. Na dnu hranilice ostao kukuruz tek tu i tamo koji nagrizen, onda jecam sav , tritikal prebran samo malo i zob isto tako. Sve to sad ide u kantu za kokosi. Smjesa naravno pojedena. Dano im je sve novo i da nema smjese nebi nista taknuli do veceri. Pojedu tu i tamo koje zrno . Na vecer opet novo. Smjese koliko da stavim sve smazu. Ispada da mi se ne isplati nista kupovati neg smjesu.