žećo
Član
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 388
kolko su imali obrađeni bez glave i kosti ako nije frka ???
...još će živjeti cca 1 mjesec,tako da za randman neznam,sigurno nije kao kod kalif ili još bolji kod križanaca između crvenog mužjaka i kalif ženke!
kolko su imali obrađeni bez glave i kosti ako nije frka ???
Tako i ja radim. Mužjak kalifornijski, a ženke križanke većih pasmina.Meni je najbolja kombinacija bila za meso kad mi je ujak dal ženku selskog stekliša i paril sa kalifornijskim. Nikada nisam imal tak ljepe kuniće, a probal sam milion kombinacija. To bi bilo nešto slično kaj ŽEČO veli. Zečica da je veče rase, a hebač za meso.
Tako i ja radim. Mužjak kalifornijski, a ženke križanke većih pasmina.
Krešo kaj ti imaš od kunića? Sorry ak si napisao, nisam vidio.. Iz kojeg si dijela velegrada?
Hrvac ne pijes pivu? I sto nisi ostavio hyla muzjaka da imas par?
Kreso lijepo kunici izgledaju, od ceg si radio olasticne podnice to kupovno ili? I daj mi reci jesi ti prije bio aktivan u ovoj temi?
Nisam nikad bio u ovoj temi, ni na forumu. To sam sve sam radio, a te plastične podnice imaš za kupit u Bestovju prije Sv. Nedelje u nekom poljop. dučanu. Ne znam ime. To je baš za kuniće.
Hrvac ne pijes pivu? I sto nisi ostavio hyla muzjaka da imas par?
Kreso lijepo kunici izgledaju, od ceg si radio olasticne podnice to kupovno ili? I daj mi reci jesi ti prije bio aktivan u ovoj temi?
Nisam nikad bio u ovoj temi, ni na forumu. To sam sve sam radio, a te plastične podnice imaš za kupit u Bestovju prije Sv. Nedelje u nekom poljop. dučanu. Ne znam ime. To je baš za kuniće.
Dućan se zove Agro Silvo i imaju najveću ponudu proizvoda za kuniće u ovom kraju
Zakolji ga, meso se termički obrađuje i ne može biti škodljivo za čovjeka. I ja sam imao takvu situaciju te sam pitao veterinara za to i isto mi je tako rekao.Rekao sam neki dan da mi je jedan kunić od 2,5 mj uginuo (nadutost, proljev...). E sad mi i njegova sestra ne jede i ima malo poveći trbuh, al nema proljeva. E sad me zanima dal mogu te kuniće klati i konzumirat za hranu? Ako imaju kokcidiozu ili kaj drugo?! Do sad nisam imao problema s tim. A fakat imaju čiste gajbe, na podu žica i sve pada u posudu ispod koju očistim dvaput na tjedan. Mislim si bolje da je zakoljem (iako ima 2,5 mj mislim da bi imala oko 1,3 kg očišćena) nek da mi ugine.
Možda si ju trebala koji dan ranije skinuti od muzjaka....kada je bilo 30 dana od parenja(tada je maknuta od mužjaka) okotiti..
Možda si ju trebala koji dan ranije skinuti od muzjaka....
hm neznma. to je kod tog susjeda obavljeno. on ju je uzeo 09.01.popodne i isto dan stavio kod mužjaka. nakon dva dana ju je naknuo od njega. napravio je pauzu od 1 dana te ju je opet stavio kod mužjaka. te ju je 15.01. donio meni i rekao da je po njegovom mišljenju parenej bilo uspješno te bi trebala za 30 dana okotiti. e dsad neznam da li ima još nade da okoti ili ne saznat ću oskoro.