trebam pomoč.
radio bi prostoriju za kuniče i kuničarnike u njoj da budu laki za održavati pa mi trebaju razne ideje da sklopim u jedno.Trebaju mi razni linkovi da pregledam,ko ima neka stavi ako nije problem.
radio bi tri linije po 10 kunica a posebno tov,zato mi pašu svakakvi linkovi što se tiče kuničarstva.Hvala društvo.
Smoki uskoro se vidimo.
Ako kuniće uzgajate za vlastite potrebe, najbolje ih je hraniti: kukuruzom,ječmom,zobi i pšenicom, a od ostale hrane: djetelina(kad je ima),trava(ne rosna),radić.....sijeno,stari kruh..., a za brušenje zuba u kavez stavite 1 sočnu grančicu.
kuniću ne davati pšenicu jer nije dobra ,
Ovo sa izolacijom kotilice ti je potpuno nepotrebno, pogotovo za tvoju lokaciju.
Ali onda moraš staviti i neku zavjesu na ulaz u kotilicu da ne ulazi hladan zrak :weedman: .
jedino mislim u kotilice dodat još stiropor sa svih strana i to na postojeću drvenu oblogu dodat stiropor pa opet tanku osb ploču (s tim sam riješija problem grickanja stiropora) i sve to zavidat tako da bi s tim izolacija trebala bit super a prostora ću i dalje imat jer kako vidite kotilice su veće