ovo domaće i Eko kad mi neko spomene obolim,ja držim i perad i patke koje su izložbeni primjerci punac ima svoje domaće kokoši i onda tek možete vidjeti razliku u kvaliteti,njegove kokoši nemaju ni približno dobru kvalitetu prirasta te same nosivosti kao moje izložbene,ukus mesa je isti a mojima je nosivost do 50 jaja godišnje vaća isto tako i u kunića,susjedi su počeli kupovat od mene matična grla samo da imaju ovaki radman mesa kao u kalifornijskih veči butovi i leđa i to je to,to se traži kod njih,ljudima sam dao recepte za dimljene kuniće,kobasice od kunića i mnogo mnogo još toga i to je ono što se traži da malo utroše u hranjenje a da više dobiju na prirastu i proizvodnji kunića,sami su rekli da domaće je samo na seoskom zraku i jedina razlika,sam princip držanja je bitan na otvorenom i s rizikom vanjskih utjecaja,ne cijepe i ne daju vitamine i onda kad naleti nešto zrakom ili kao često miksomatoza onda je plakanje.
meso panonaca je daleko najukusnije meso koje sam ikad probao i nemože da se mjeri s niti jednom pasminom,ne postoji domaće jer i to je moralo biti s nekom vanjskom rasom križano kao i večinom što bude sa ORIJAŠEM tako da ima samo organska vrsta hranjenja.
žitarice koje nisu špricane i gnojene mineralnim gnojivima a sve ostalo je isti vrag kao i peleti,eko proizvodnja za mene to je samo divljač koja se sama brine o sebi...