Kod mladih uši "padnu" tek nakon trećeg mjeseca dolje, i prije čak ali ih još znaju malo podizati, ali nakon trećeg mjeseca ostaju skroz dolje.....Meni se je danas okotila jedna panonka prvi joj je put ali je sve proslo u redu.
Ali kod jedne kalifornijske kojoj je ovo treci okot nasao sam danas u gajbi nesto crveno kao neki krug velicine 1 do 2 cm.To je puno žilica i izgledao kao zametak.Ona nije napravila ni gnijezdo niti se je ocerupala nis samo sam to nasao jedan komad.E sad me zanima sta bi to moglo biti,dali je netko od vas imao takav slucaj.Jer da je pobacila sta nebi trebalo biti onda mali okoceni mrtvi,neznam.Danas joj je termin bio za okot tocno 30 dana.
E sad sam se sjetio isto necega imam ovnoliku zenku i ovnolikog mužijaka i mali su sedan komada sad stari mjesec dana i svi imaju usi gore,hoce li oni imati usi gore ili im se one spuste kako ce rasti jer sam ja mislio da se kod ovnolikih mali kote sa usima prema dolje?
Nisu to kraste samo su prljava uha od urina mladog mužjaka, nalaze se uz njegov kavez.
Pozdrav!
Kada smo već kod prodaje kolika je cjena inače
za očišćene po kili (znači čisto meso bez iznutrica) ?
Baš me zanima koje su cjene po županijama , ono da vidim kolika je razlika:smile:
Kod mene je cijena mesa 40 kuna
Imam jedno pitanje.
Prostoriju u kojoj su kunići u kavezima bih grijao upuhivanjem toplog zraka, a ujedno i ventilirao što znači da zrak negdje mora i izlaziti.
Problem je što ne znam dali je bolje upuhivati topli zrak dole pri podu' a gore pri stropu da izlazi iz prostorije ili obrnuto jer problem je u plinovima koji se stvaraju od mokraće i izmeta.
Našao sam na internetu da je amonijak lakši od zraka, ali šta je sa ostalim plinovima?
Bio bih zahvalan kad bi mi odgovorili na moje pitanje