Ja sam im napisao koliko su dijelovi bez pumpe dizni .
A ako tko ne vjeruje neka zove od trgovina ,što sam kupovao masiva, antoš, autopoljostroj, poljojoso ,lovro,autopromet pejić.
I svagdje su drukčije cijene narućiš na par mjesta i ostane novaca u džepu
Dobro, al ja opet nebi dal majstoru da mi mijenja vodene pumpe, ac, alternator, alnaser, crijeva, lajtunge..
Zapravo nebi to mijenjal ni sam dok god nebi crklo, ne kuzim zasto mijenjati kod generalke npr. vodenu pumpu ili ac, ako ne pustaju..
Pa normalno da se vrtimo u krug kad nije isto generalka motora ili generalka cijelog traktora..
Meni dok netko kaze da je radio generalku, ja odmah mislim na sam motor, a ne i na mjenjac, hidrauliku, prednji trap, gume prve i zadnje i novi brisac prednje sajbe..
Zato ja volim procitati negdje koliko kosta generalka MOTORA, da se znam orijentirati dok do toga dode, dok vidim ove cifre 2-3 hiljade eura, ne znam vise kaj da mislim..
Tako je,pa več je pisano,a željko je lijepo to sročio,i pravo generalno uređenje motora znači da sve na i oko motora mora biti pic,pic,a tako i kiler i akumulator,instalacije,termostat i sve ostalo oko njega.
E sada postoje varijacije oko radilice i glave i boš pumpe.
Može novo može reparacija ili brušenje,sve ovisi.
Na 533 91' komplet generalka sa reparacijama kaj se moglo nas je koštala 1200maraka a mog susjeda nedavno 11000kn.
Bez lamela.
Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk