bobostar
Aktivni član
- Tu od
- 14 Pro 2009
- Poruka
- 1,556
Folijarno i obavezno okvašivač.Nabavio protifert mangan,popodne cu magnezij.ukupna povrsina je skoro 15000m2.kako da ih primjenim?
8)
Folijarno i obavezno okvašivač.Nabavio protifert mangan,popodne cu magnezij.ukupna povrsina je skoro 15000m2.kako da ih primjenim?
p.s. napredniji primjerci su oko kilu a ima ih oko 30% i svakako me zanima tvoje mišljenje o ovome što sam napisao-neuljepšana verzija
Tu su Siki potpuno u pravu; ali taj kupus bi trebalo pobrati za 20-tak dana (2-3 tjedna) i jednostavno nema vremena za analizu tla (treba bar 7-10 dana da se napravi analiza; možda i koji dan više).Sad da te pitam dali si ovog mog slavonca (ja sam iz Sl.Broda) pitao dali je i kada pravio analizu zemlje. Po mom skromnom mišljenju prvi korak je analiza sve dalje bez analize je samo spoticanje i bauljnje u mraku....
Tako je SIki, svaka se "škola" plaća; i to za svako zanimanje, bez iznimke :gitarist:...Meni je žalosno što svi kao i ja kad sam počimao rade bez analize i onda se pitaju zašto biljka neće da raste a ima i vodu i gnojivo...
Koje listove kupus ne savija u glavicu? I dali kad počne savijati, pravi nove listove sa strana? Hvala.
Kakav je sada kupus?Nabavio protifert mangan,popodne cu magnezij.ukupna povrsina je skoro 15000m2.kako da ih primjenim?
Drago mi je da se kupus popravio (i da su savjeti o gnojidbi bili od pomoći).Procijeni sam
Procijeni sam