M
Miško 007
Guest
Haha ima bufer i gljivu
Jel mi moze tko sta reci vise o lamborghiniu 956, kakvi su i jesu li skupi za odrzavanje? Konkretno radi se o ovom stroju http://www.njuskalo.hr/traktori/lamborgini-oglas-3001950
Fali ti još slika kod volana. S lijeve strane volana ti je power-shuttle (hidraulični reverzer). Na ručici mjenjača imaš tri gumba. Ona dva gore su za powershift (mislim) 4 brzine (svaku mehaničku brzinu "cijepaš" na 4 podbrzine, bez kuplunga). Onaj gumb dolje (ili je jedan naprijed koji se ne vidi, ti je komanda kuplunga, da netrebaš koristiti pedalu pri šaltanju. Možeš i s pedalom (preporučljivo je za pokretanje).
moze li neko objasniti kako se vozi ovo cudo
vidim desno narandzastu palicu (1-2-3-4) sa dugmicima sa strane.....vidim takodje da ima kvacilo
dali se vozi klasicno, stisni kvacilo - ubaci u brzinu - pustanjem kvacila traktor krece ili.....?
Gumbići (vertikalno postavljeni parovi) su ti električne komande hidrauličnih ventila za vanjsku hidrauliku (električni "kiper" ventili). Donji crveni sa strelicama su za upravljanje zadnjom hdraulikom traktora (digni spusti), a funkcije EHR-a se (vjerojatno) podešavaju na ovim gumbićima natrag od joysticka. Rekel bi da su one komande na blatobranu od EHR-a prednje hidraulike.ovaj dzojstik sa zelenim, plavim i crvenim dugmicima, koja je njegova funkcija, moze li se kretati naprijed-nazad ili su dugmici tu smjesteni iz prakticnih razloga.
ima jednu veliku manu,nalazi se u zelini
imam ja 955 sa 5 cilindara to su samini motori moj je kupljen prije cca 2 mj.za sada sam prezadovoljan.Što se tiče održavanja nemogu ti ništa reći jor je na mom napravljen servis prije nego sam ga kupio kupljen je na poznato
Ovo je perkins masina! I koliko si ga platio ako nije tajna?
Ovo je perkins masina! I koliko si ga platio ako nije tajna?