Trenutno neznam ko iz SDF grupacije je najskuplji,ali kada smo mi kupovali DF-a on je bio daleko jeftiniji od SAME-a i to još sa boljom opremom od SAME-a zato smo mi i uzeli DF-a radi prihvatljivije cijene.
Za Same su kao dodatnu opremu navodili 6 para izvoda za hidrauliku,brzo kopčanje,prednji zakretni blatobrani,nosač utega. I u to vrijeme Same nije imao noviju kabinu,znači velika staklena vrata,i nije imao tičku MEMO,a to sve je bila standardna oprema kod DF-a i plus što smo dobili popust za DF-a
Hurlimann je najjeftiniji u toj klasi traktora,samo što ti ljudi u Trgo-Gei neznaju radit svoj posao.Dođemo se informirati o jednome traktoru a oni pričaju o drugome koji nas ni malo nezanima.I za prijedlog o cijeni smo čekali 3tjedna da bi nam ga poslao na e-mail i to ne još o onoj opremi koju smo mi tražili.
Dok kad smo otišli u Poljonovu tamo su nam odma napravili prijedlog o cijeni sa tom nekom opremom koju smo tražili,tamo su ljudi daleko više organiziraniji.
Za Lamborghinija se nismo ni raspitivali tako da ni neznam cijenu ni gdje je spadao sa cijenom tada u toj grupi.
Da se i Ja nadovezem na temu
lani sam tražio ponude svih proizvođača traktora trazio sam traktor u rangu 70ks oko 3 tone prednja vuča obavezno kabina sa klimom i barem dva para hidrauličnih izlaza od sto se tiče SDF grupacije Same najskuplji pa deutz pa lamborgini koi je jeftinija za čak 25% a sto se tiče Hurlimana i Trgo-Ge-e od toga nema ništa oni su valjda u blokadi pa koliko sam cuo ovi sto su imali NH vise nemaju prešli na Same....... uzaš...
PS: najgore je to što za iste traktore u SDF grupaciji deklariraju razlicitu snagu ....