NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,597
ja sam to več rješio
Podjeli i s drugima kako si rijesio. Ima i drugih s takvim problemom.
ja sam to več rješio
ista priča ko i s modernim autima,imam jednog takvog doma,5 godina star,pamet mi je pojeo raznim pištanjem i porukama na ekranu,kvarovi koji to nisu,čim negdje masa oksidira eto novog problema.
ja popi...o i kupio 15 godina starog golfa,tražio sam isključivo OBIČNI 1.9 d. motor,nikakvi sdi,tdi-ukratko,prezadovoljan sam,a novi nek stoji,vozim se s njim samo nedjeljom na misu i utakmice...
Da se i Ja nadovezem na temu
lani sam tražio ponude svih proizvođača traktora trazio sam traktor u rangu 70ks oko 3 tone prednja vuča obavezno kabina sa klimom i barem dva para hidrauličnih izlaza od sto se tiče SDF grupacije Same najskuplji pa deutz pa lamborgini koi je jeftinija za čak 25% a sto se tiče Hurlimana i Trgo-Ge-e od toga nema ništa oni su valjda u blokadi pa koliko sam cuo ovi sto su imali NH vise nemaju prešli na Same....... uzaš...
PS: najgore je to što za iste traktore u SDF grupaciji deklariraju razlicitu snagu ....
malo surfam i naletim na novi model
evo link
http://www.lamborghini-tractors.com...typecustomfields=DESCR_OVERVIEW&idproduct=244
Da to je 86 ks mali zmaj ali imam jednu zamjerku na njega
na šta misliš, možda gto što je lagan ili?
Da li možda imaš iz prve informaciju kolika je razlika u cijeni između crosa i r2 ?
Lambo R2 je više za lagane poslove,recimo za košnju,prekretanje,sijanje,špricanje i tako te međuredne poslove. Dok recimo za oranje je više R3 i R4
Da li možda imaš iz prve informaciju kolika je razlika u cijeni između crosa i r2 ?