Nije valjda automatika ? napokon neki progres na traktorima
automatik je
Nije valjda automatika ? napokon neki progres na traktorima
I meni je to super, samo me zanima, ta elektronika, kolko je to kvarljivo i kolko košta servis.
To se nepita :icon_blackeye:
Takav sam i ja, nije bitno samo da vozim takvu zvijer, al ima oko mene puno onih koji stalno to ponavljaju iako u neku ruku i ok, jer u današnje vrijeme novac nepada s neba.
Kolko košta takav lamborghini s full opremom ?
sto se svi boje elektronike????ona se vec ugraduje oko 25god u traktore,a da se nije pokazala dobra nebi je ugradivali sve vise vec sve manje...
probleme s elektronikom su cesti kod onih u pocetku ugradnje,znaci oko 90.god..
normalno da se nekad nekome moze dogoditi neki kvar,sve se moze pokvarit i motor i prijenos se moze pokvarit...sve ti ovisi na kakav traktor naletis...bez obzira bio on nov ili polovan...
koliko kosta servis??ak nemas kvara nista,ak se nesto smrda ovisi o cemu se radi...
ako je vario mjenjac onda je sigurno preko 80000eurica i to gol ili s nesto malo opreme..
to si onda davno gledaoMislim da nije tak puno, znam za jednu valtru sa jako puno opreme mislim da 190 ks koja je bila 105000 eura, tak da mislim da i ovaj bez obzira na vario mjenjač nebi smio biti tak skup budimo realni iako sam ja ljubitelj SDF pogotovo lambija, valtra je po meni ipak bolja, velika razlika u snazi, a mislim da ima tu još razlika jedino da je lambi s dosta opreme.
Nadam se da nisam u krivu :icon_question::icon_confused:
Da bar. Kolega se ponovio.