Odsjeci joj 3-4 cm , malo krvi nikoga nije ubilo .
Kaj si čekao do sad?
@Puknuti ma nisam primijetio to na vrijeme...nisam dugo bio kuci...a kad sam doso belaj. Veterinar me iznerviro pravo. Pa ako on ne zna svoj posao raditi ko treba onda da zna
@Mike...posto me je malo trip baratat brusilicom kravi oko glave(ako se trzne slucajno ode il njoj oko il meni prst) da li bi se to moglo uraditi sa bonsekom za metal.
a moreš i pilom,al ide i z brusilicom,sam treba kravi dobro učvrstiti glavu da ne trza:supz:Probacu sutra. Ako se ne javim znajte da me je ubila krava
Probacu sutra. Ako se ne javim znajte da me je ubila krava
gdje kupiti lijekove za stoku?
zovem veterinara on dođe i mulja-brlja 3 dana,kravi sve gore, ja mu kažem daj joj to i to, a on pa nemam sad to kod sebe probat ću nać blablabla. Pa jbt,plačam 4-5 dana muljaže i trošak puta a sam bi napravio od prve kako treba.
gdje kupiti lijekove za stoku?
zovem veterinara on dođe i mulja-brlja 3 dana,kravi sve gore, ja mu kažem daj joj to i to, a on pa nemam sad to kod sebe probat ću nać blablabla. Pa jbt,plačam 4-5 dana muljaže i trošak puta a sam bi napravio od prve kako treba.
ja sam imo dosta problema s bronhopneumonijom kod teladi i antibiotici nisu uopće davali nikakve rezultate, jer su pluća bila puno onog gnojnog sekreta i telad se jednostavno uguši. mislim da je problem u tome što su pokupili plućne vlasce koji su oštetili pluća i onda se nadovezala upala. tu antibiotici nemogu ništa. na svakih deset telića barem 2-3 imaju taj problem, ali ja ih dobijem vrlo povoljno, pa mi se ipak isplati
Što se tiče tog gnojnog sekreta ima jedan proizvod ERES se zove, on razvodnjava taj sekret tako da teletu curi iz nosa i lakše diše. Čula sam od susjeda da ga koristi, ja ga koristila kod krave, i dobro mi se pokazao
a jel ima toga u slobodnoj prodaji i gdje bi se moglo nabaviti(tko proizvodi?)