• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

lož ulje-plavi diesel-diesel-eurodiesel?

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Koja je cijena ako voze doma i kome se obratiti,te koja je minimalna količina?

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ja mislim da ja nazovem u Slavonski Brod. Nekada su vozili iz Broda, a sad voze iz Osjeka. Kad naručim dođe već sutradan ako nije gužva, ali u principu dođe do max 3 dana. Ne znam kolika je minimalna količina.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Navodno sam čuo neke dosta provjerene glasine da idući tjedan plavi pada na 3,50 kn, uglavnom poskupjet neće, a koliko bude palo budemo vidjeli.
Ja sutra kupujem nešto malo, oko 150l, a ako padne drugi tjedan onda budem uzel jedno 500l zaliha za proljeće. Svoje sam potrošio, ali ima onih koji nisu pa nude :)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Tak je i lani pala pa je i poskupio a trebalo pojeftiniti
Nemozes ništa vjerovati prije 2 tjedna poskupilo a sad odjednom drastičan pad cjene i to sad dok se slabo toči i radi a naproljece kad će nam trebati pitanje šta bude...:icon_scratch::icon_scratch:

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Treba čekati ponedjeljak i onda će biti vijest o pojeftinjenju/poskupljenju te biti spreman ići na benzisku:)

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
3.61kn,plava,ceka se ponedjeljak,ako ide gore,toci se,cisti se kartica,ako pada,cekam,hehe..Joj kad je ta cijena bilaaaaa

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Mi smo isto očistili karticu :). 350l u traktorima i kombajnu i 600l u bačvama :).

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja uspio prosli tjedan uzet nazitat 200lit natocio traktore i ostalo u bacvu ako uspijem nazicat od kog jos da mi prepusti uzeo bi jos!!

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Dali se smije sa plavim iči u šumu vozit drva za svoje potrebe ili za prodaju?

-ZGP-

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Netko mi je čak rekao da ne bi smio ni na cestu sa traktorom, samo u polju smiješ obavljat radove. Ak je stvarno tako onda tog koji je to smislio treba za jajca objesit.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Tom logikom,čim izađeš sa polja,isputiti rezervar i onda natočiti EURO diesel..što je najgore,nebi se čudio da je tako...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Kod nas je bilo slučajeva da se kaznilo zbog toga, sad je to stalo, ali desilo dva tri puta.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ako te čopi carina obavezno ispiranje sistema i račun kao dokaz istog (ako je auto vožen na plavu ili lož) . Neplačanje kazne i ispiranja država Hrvatska može oduzeti vozilo po zakonu .

Najnoviji postovi

Na vrh