Pomnozis kilovate sa 1,36 =ks..lijepi pozdrav svima na forumu,
nova sam ovdje i imam jedu molbu ako mi možete reči koliko ks ima t-40 as ako u papirima piše 29kw?
(traktor sam dobila i želim ga prodat)
Hvala!
Najjednostavnije ak oje duplak onda je 58ks , ako je sola onda 37 , mada ni to nije pouzadno , čak ni ono št piše u saobraćajnoj nije pouzdano jer su nekada ''skidali konje'' zbog manjih dadžbinalijepi pozdrav svima na forumu,
nova sam ovdje i imam jedu molbu ako mi možete reči koliko ks ima t-40 as ako u papirima piše 29kw?
(traktor sam dobila i želim ga prodat)
Hvala!
Najjednostavnije ak oje duplak onda je 58ks , ako je sola onda 37 , mada ni to nije pouzadno , čak ni ono št piše u saobraćajnoj nije pouzdano jer su nekada ''skidali konje'' zbog manjih dadžbina
@kremenko , taj pipac možeš da izvadiš i zamijeniš , čak i gumica u njemu može da se zamijeni ali to je jako jako teško uraditi
U nedostatku nabavke ili usled nekorištenja tog pipca možeš i da ga neutrališeš , izvadi cijeli taj ventilić i iz njega izvadi pipac pa zavari rupu
Znaci smijem ga slobodno zavarit???koja je uopce njegova svrha??
kako se šteluju ventili na rusu t40
Nebih se složio sa ovom izjavom :icon_thumright:Blokiranje daljnjeg spuštanja poluga. Smiješ zavariti ili odvrneš tri šarafića izvadiš taj bibak i promjenis gumicu i miran si
Moja greška , zbrkao sam se sa MTZomKolega ne bi se složio s vama, na mojim traktorima i onim što sam vidio a ima ih dosta ne rade na tom principu,već klip van diže poluge a spušta se ulaskom klipa