Kod mene na t-40 prije što sam imao dogodilo se da kad sam gurao granje sa zemlje bio je pod dosta velikim opterećenjem tako da su vrtila sva 4 kotača na mekanom i dogodilo se da je samo nešto kao da je eksplodirala velika količina goriva u cilindrima i krepo ali je bacio bjeli dim na iberlauf.
Ništa ja mislio gotovo je sa mašinom da je nešto puklo i gotovo,ništa otišo sam kući pješke da vidim dal će ko samnom da ga došlepamo kad ono nikog doma i nakon pola sata vratim se nazad i idem ga probat upalit kad sve je normalno a kad je krepo više nije htio upalit da ga molim a nakon pola sata sve ok a nisam ga pregrijao.Te je poslije sve u redu bilo sad dal ko to može objasnit?
Sa ovim sada sam imao manevara oko ravnanja kabine jer je prijašnjem vlasniku očito nešto palo na nju pa su se blatobrani uleknuli a bar je ostao netaknun nigdje povijan ali su zato stjenke kabine sve bile izvan centra pa se vrata nikako nisu dala lijepo zatvarat. Majke mi taj ruski čelik odnosno lim je toliko žilav da ne povjeruješ. Praktički digneš čitav traktor na kabni ono se poravna ali kad otpustiš opet se vrati na približno mjesto gdje je i bilo. Tako da sam samo malo poboljšao situaciju da se vrata daju komotno zatvarat ali to je daleko od tvorničkog
: