Isao sam gledati nikla je i vec je od 2-3 lista...polako i sigurno se penje...sutra ako budem imao vremena cu je uslikati i staviti slike...
Sto se tiče nekih stetnika ili nekih jakih mrazeva ne vjerujem da se ista razlikujemo od vas, pa tu smu pola sata od hrvatske granice...klima je to tu negdje u 20 grama...
...ali kod mene je jednostavno takvo misljenje naroda, ispod 50-60 kila na hektar niko ne sije...ja sam posijao eto tih 0,7 hektara, a na jesen ako igdje nadjem sebi jos jednu parcelu ici cu jos toliko... s toga imam jedno pitanje...
Ovako...parcela je hektar i pol...na njoj sam već posijao tih 0,7 hektara znači ostalo je jos pola, e sad ide ova sjetva kuruza, sirkova, špricanja itd.itd....a ni s parama nisam neki a do jeseni cu se mozda popraviti s toga sam onih 0,8 hektara ostavio da niče trava...mogu li tu travu onda da pokosim jednom ili dva puta do jeseni i da onda preorem i onda po njoj zasijem lucerku tako da taj komad od hektar i po bude u kompletu lucerka, osim sto bi jedna bila zasijana u proljece a jedan dio u jesen...na čitavoj parceli je bilo pola tritikal a pola pšenica, ovdje gdje ej bio tritika sam bacio stajski i posijao avu sad lucerku a onaj dio gdje je bila pšenica je sad pod tom travom...
Čak sam mislio da na tu travu bacim oko 100 kg uree da ju malo potjera...