P
Poljodjelac
Guest
koliko te košta ta hidraulika,
šta misliš raditi s njom, kolika je nosivost.
šta misliš raditi s njom, kolika je nosivost.
Tak i moja ima nosač od kabine. Na prvoj slici se vidi i pojačanje točno iznad prednjeg mosta zato jer se morala oslabiti pločevina zbog samog gibanja prednjeg mosta.marko hurlimann xa86 kaže:PH večinom nemaju pojačanja do zadnjeg mosta..Ako imaju imaju do kabine
toma84 kaže:Znam da je susjed na Zetora platio samo hidrauliku 11 000kn s pdv-om. Inače je po 2500€ kad se uzima za traktor, toliko mi rekli kod kupnje kad pitali koliko samo ona dode. Za CASE PVH i PTO je mislim bila i 36 000kn.
@Šanana meni je balu koja je bila preko 1000kg lagano i spuštala prednja hidraulika kad sam išo po jamama...
Dečki, a čemu služi ona slavina iznad kiper priključnica???ŠANANA kaže:toma84 kaže:Znam da je susjed na Zetora platio samo hidrauliku 11 000kn s pdv-om. Inače je po 2500€ kad se uzima za traktor, toliko mi rekli kod kupnje kad pitali koliko samo ona dode. Za CASE PVH i PTO je mislim bila i 36 000kn.
@Šanana meni je balu koja je bila preko 1000kg lagano i spuštala prednja hidraulika kad sam išo po jamama...
To je točno, ja kadd sam vozio ove posljednje bale i meni je spuštala, svakih 300-500 m sam morao podizati malo :!: :!: :!: , inače ima ona naprijed one utore ispod poluga kad su skroz dignute da se stavi jedna osovina/osigurač tako da se rasterete cilindri i da ne može spuštat, to imamo toma i ja na explorerima
marko hurlimann xa86 kaže:Slabe ventile na traktorima imate :lol: :lol:
Meni na claasu popusti nekih 2cm samo malo da trzne dok podignem 8)