• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MAJICE- POLJOPRIVREDNI FORUM

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
V

Vujo

Guest
ej pa to ne izgleda uopšte loše! meni jedna "S" ako veliš da je tebi malo veča samo nek stavi onaj znak od JD na leđa ispod ovog

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Moje misljenje: otraga natpis ok, sprijeda treba biti veci, i mislim da majici fali jedna velika slika traktora-tak da se s kilometra uoci.

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
uhvatio sam malo vremena....

naprijed može ići malo veći i masniji-deblji tisak slova, tako da se bolje uoči....i da ovaj traktor bude malo veći...

prijedlozi i savjeti su dobrodošli..... navalite sa komentarima i prijedlozima....čujemo se večeras..pozdrav

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Meni sve štima, može veličina S, ako veliš da je tebi ova M malo velika i isto bi možda znak IMT na leđa, a naprijed mi logo foruma štima, ali ako bude veće ne smeta i može još neki logo naprijed, npr. SDF, JOHN DEERE, CASE .... bilo kaj!

i naravno kolika bi onda bila konačna cijena???

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Mislim da je to prekomplicirano da svaki bira sebi svoj logo, mislim da treba neki traktor biti naprijed, al veći.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
da to bi samo zakompliciralo stvar...
mislim da je primjerak majice odličan i ne moramo nista mijenjati jedino malo veči traktorčić i to je to. :supz: :prayer:

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
ok.. traktorčić se da povećati (malo povećati ovoga naprijed ali i ovoga iza na leđima).... a što kažete na slova sa prednje strane,,,jesu dosta velika ili bi i njih rebalo malo podebljati...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da TX ipak majice jos kasne......ali vidi se napredak..
samo vi tiskajte takve kakve su je i svi sretni zadovoljni. :blackeye :blackeye :mrgreen:

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
meni je i veličina S velika :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
daj slikaj koji manji model majice , tj uzmi par majica manjih negdje
i daj model visok 170cm i težak 70kg da vidim kak to izgleda.
inače su majice mrak :D

B

Bobo

Guest
Ja jos uvijek cekam sliku osobe teske 130Kg i visoke ~180cm u majici...

Meni se ovakve svidjaju,a ovi sto bi kamijali s logoima firmi, ne znam sta bih rekao... savrsenu majicu ic upropastit s tricarijama... ovo je sajsvim ok, i ja predlazem da se krece u proizvodnju, jer cu ja uzet najmanej 2 komada, mozda i vise, sve ovisi o cijeni ;)

Z

zrine892

Guest
bogec kaže:

odreži ju ako ti je velika :) :mrgreen: :mrgreen:

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
zrine892 kaže:
bogec kaže:

odreži ju ako ti je velika :) :mrgreen: :mrgreen:

pa fakat bum izgledo ko bogec, i to doslovno :scratch

A

Alen

Guest
Oče li te majice? Cijena? Ja bi dvije XXL.... I za sina jednu al ako radite dječje,broj 134 ili malo veča....tak piše na majicama....

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
roko
Dal je moguce da budu majice gotove najkasnije do pocetka drugog tjedna?

B

Bobo

Guest
mario kaže:
roko
Dal je moguce da budu majice gotove najkasnije do pocetka drugog tjedna?

:scratch Kud se tebi zuri?

B

Bobo

Guest
Aha, u tom zecu lezi grm :blackeye

Za mjesec dana je natjecanje u oranju pozesko-slavonske zupanije, pa ce valjda do tad biti ;)

nada umire poslijednja!

B

bduda

Guest
Majca je ok netreba biti previše šarena prednji dio je super a na leđima bi bila dovoljna web adresa ovog foruma ako je nešto brend a ovaj forum definitivno je onda je dovoljan samo znak (kako prepoznajete Lacostu, nike pumu...a nema njihovog natpisa)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh