MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
Zvao sam Tehnos cijena rotora sa batovima 6000 kn. E sad ima neki lik iz Velike Gorice što radi balansiranja pa ćemo vidjeti da li se da balansirati.
Znači cijena rotora je 4000 kn bez čekića, a popravak postoječeg ako treba ravnati i balansirati sumnjam da bude ispod 1500 kn. Kaj napraviti, kak god okreneš popriličan trošak? Ja bi možda išao na novi rotor ako nije prevelika razika u cijeni.
Dečki, jel neko ima IMT 533 s malčerom (čekići, y noževi, helikopter) ?
Prijatelja mi zanima, te koju radnu širinu i koji od ovih malčera bi bio najbolji za Ferca?
P.s. On bi volio da ne radi u sporohodnoj, sad ne znam jel to moguće!?
Rotor nije preskup, pogotovo s noževima, balansiran. Računaj da ti bude balansiranje bar 1000 kn.
Je puno novaca, ali ja bi išel na zamjenu. Vjerojatno ionak uskoro trebaš mijenjati noževe, pa ti je onda zamjena isplativa.
Viš, dal si mi ideju: samogradnja malčera. Rotor i noževi su najkritičniji dio za napraviti, a ostalo nemre koštati 25 t kn doma.
3. A ono što ja imam ja to nazivam tarupom jer imam batove na glavnoj osovini isti princip rada kao i kod malčera samo što podnosi puno veća opterećenja,ali je naravno potrebna i snaga trakora.
Taj lik sam ja hehe.. iako ovdje stoji Donji Zvečaj, jerbo sam se preselio, ali moj otac koji je to i pokrenuo i s kojim radim je iz Velike Gorice