dali je tvoj trokraki?Evo jedne kosilice za travicu u akciji,na slici je prvi prohod,nakon drugog to več lići nećem,nađe se tu i tamo koji veči komad al zanemarivo. Po meni za jedno obično gospodarstvo taj malčer čisto zadovoljava,a i opravdava cijenu. Plačen 6600,za svoje potrebe otplatit ču ga za 5 godina,al ak računam da još sastrane nešto izmalčiram i to pretežito prebijem nekako otplatit ču ga već za max 3 godine. I kaj mi najbitnije izmalčiram si kad hoču i kolko hoću. A za travicu kosit baš i nije,za to je pretup,ne pokosi baš nešto
ma i ne treba ti više, ovi čekićari imaju smisla za neke ozbiljnije poslove. mislim, super su, ali nema smisla kupovat nešto što se ne isplati, jel : doduše, ja nisam ni pobornik malčiranja kukuružnjaka kad je suh, pogotovo kad te mikroorganizmi za 1 ha izađu oko 120 kn, a ovako se troši više goriva. proći tanjuračom jedan prolaz, prskanje i oranje. ali za pomalčirat neki voćnjak, rub njive ili nešto uslužno, a bome i kukuružnjak u ovakvoj godini, ovo je više nego dovoljno. već neko vrijeme gledam kako da to čudo napravim, samo nikako uhvatit vremena. pravio sam ralicu u pol ljeta, a u pol zime bi mogo malčer :
znalci šta kažete na ovaj malčer? i kolka snaga mu je potrebna..
http://www.njuskalo.hr/oprema-obrada-tla/malcer-seppi-oglas-12623855