• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Te sam vidio tu u blizini i u jastrebarskom :icon_weed:

Posljednje uređivanje:

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
Mislim da ti je ovo wilibald 2 tone i ovo baš i nije u potpunosti sumar,sumar je sa fiksnim vidia nozevima a a ovaj ako nemože samo cmolji dok fiksni grize ak nejde u najboljem slucaju se zgasi traktor mislim da su ti traktori iz kasine i svi su na prodaju

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
nesto starijih slika malciranja:

15040650253_b872062202_o.jpg

15040045124_ee04bd80cd_o.jpg

15637071686_99cd400697_o.jpg

15474159449_8bac120767_o.jpg

15474151369_3aced0902b_o.jpg

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
da to sam i očekivao, kreces se sporo a jako lose ti malčira. barem meni se tako vidi...ja idem istom brzinom i evenutalno tu i tamo jos jednom moram prejti...

newTomo,
tebi je to možda loše malčiranje ali meni taman tak treba jer to koristim za štraju. Kad su mi delali uslužno, išli su sporije i u jednom prolazu približno ista kvaliteta.

Tino,
bil sam i u Panexu ali nisam niš odabral, a bil je i orsi koji ima vrata. Pokriješ se toliko kolika ti je deka, a ne malčiram uslužno da bi moral malčirati po rosi. Ak bu potrajal, ja zadovoljan. Ovu moju investiciju ne treba uspoređivati s profesionalnim malčerom nego s rotomalčerom iste širine.

ivanz,
imaš pp

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
E onaj širi orsi je sad maloprije stigo,oboje imaju vrata al su bila na manjem otvorena ...sutra probni rad

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Nadam se da video snimak. Ak buš u kuruznici, sad bi moralo iti dosta lakše i bolje jer se već na rastu prosušila. Kak je zemlja kod tebe? Pri meni je još dosta vlažno i traktor bi dosta zgazil.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Oral sam maminom tetku usluzno...tak je poslje kise pobrano beracem i pomalcano...tak da me ne brine kolko bude mali zgazil...pretezno kuruznicu ima al i nekaj trave

Uživo...

3531017edfad3808825125406c2cbea5.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Pa ak tak kardan stoji u radu, kak tek stoji dog se malčer digne u zrak???

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Kak si zadovoljan napravljenim? Ipak uživo malo drugač zgledi nek na sliki. Šteta kaj nisi napravil video. Kuruznica je suha i nebi se trebalo štopati niti sa zaprtim vratima. Osim ak nema neku prečku nezgodno zavarenu. Meni se nije niš štopalo, a betva su bila zelena. Jedino mi se znalo nakupiti blata na strugaču valjka tam gdje je bilo preveč mehko. Strugač sam postavil u drukčiji položaj pa bum kod prvog malčiranja po mehkom terenu videl kak se bu ponašal. Ak se slučajno nebu sam čistil, onda na postojeći vikl zavarim jedan flah i više sigurno nebu tog problema. Konstruktor nije sagledal sve moguće opcije.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Meni je cistac valjka otpao na Tehnosu, a ne mogu nigdje naći takav isti, pa zasad teram bez njega.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Koliko je sirok taj malcer,i kojom brzinom je islo?

Malcer je 220cm a brzina ovisi o tome sta se radi. Uglavnom 3. radna ili 1. transportna. E sad, koliko je to brzo,neznam tocno. Mislim da je brat mjerio cca 8kmh u 1. ali neznam na kojem gasu je to bilo.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
mislio sam,kojom brzinom je isao na onoj slici? tamo je bilo lijepe mase za samljet...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Zadovoljni smo kako radi...jedan prolaz u 2. sporoj 1600 obrtaja i prasina.

Video imam al cekam da se uploada ;)

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
mislio sam,kojom brzinom je isao na onoj slici? tamo je bilo lijepe mase za samljet...

A to.. E stvarno neznam. To je islo dosta sporije ali radio sam to pred mjesec-dva tako da nemam pojma..

Najnoviji postovi

Na vrh