Seat, de si uzel reduktor i onaj produžetak kardana i koja je cijena bila za to?Imaš na stranici 353 sjiku nosača i noževa al su presaviti unutra. A materijal stavljo sam štasam imo.
Što ideš tako nisko? Ja svog 220 sam tjerao sa 3511 u nešto manjoj travi i ide to prvom sporom. Inače ga gonim sa Z6245, 61 ks i u pravoj masi 3-4 spora i ima punu kapu posla
Seat, de si uzel reduktor i onaj produžetak kardana i koja je cijena bila za to?
Vidim da dosta brzo ideš . Inače fino odradjeno.. To si spojis sa svojom parcelom i nema draca .
pitam jer ima na njuškalu jedan takav tehnos 250 star 2 godine za 30000kn....a ja sam do sad imao namjeru maksimalno 230 cm kupiti...pa sam malo neodlučan sad
fiat f100 98 konja 6 cilindara bez turbaKoji bi to traktor tjerao koliko ima ks
s hidro pomakom mi je rekel u auto horvatu 34 000kn za 220 širine,za model MU-LWPa da, ide lijepo malčer, čovjek od kojeg posudil drži to uvijek uredno i spremno za rad, doduše, batovi su lošiji već, al idu, ima već nove ali ih čuva za sezonu poslije branja kukuruza.
Što se tiče ovih parcela, ništa od spajanja, svake godine je tu netko bar znao pokositi, al svake godine drugi čovjek tak da više ni ne znam koga pitat. A s druge strane parcele je jedna još gora, samo je tamo neki biser preorao kao da je tenkom orano, tak da mi nije ni palo na pamet da se teram s malčerom nutra.
Emil, pa novi Tehnos 250 ti je 32000 kn, s dostavom doma, kardanom i garancijom.