Roto-kosacica je nesto drugo, ima diskove i slaze travu u otkose. A ovo je i dalje malcer. Manji i slabiji, ali ipak malcer. I moram priznat jako lijepo izveden. Ja imam doma neki reduktor, malo je masivan, ali meni ne smeta. Materijala imam, valjaka, cijevi, lima, samo nemam vremena. Iskreno, ja ni ne vidim neku veliku primjenu u buducnosti, ali uvijek neki put ili nesto zaraste, pa zasto ne.
@kawasaki, oprosti, a koliki ti je promjer nozeva? Vjerujem da negdje vec pise, ali da ne trazim.
Sto se tice kardana, ne bih preporucio nikakv kvadratni za cekicare, ja sam osto bez 3 komada s INO, 190 cmm, ako se ne varam. I jednog sam na presi JD 224 isto slomio. Taj mi je pored glave proletio. Nije tema, ali ako netko bude u situaciji. Dogodilo se da je igla od balirke iskocila i nasjela na leziste. Susjed je taman izasao da nasteluje duzinu bala i nije primjetio sto se dogodilo, pa mi je rekao da samo malo dodam gas. Katapultiralo je onaj kardan cca 10 m. Opreza nikad dosta. Od tada kvadratni samo na rasipac