www.Avto.net
www.avto.net
Danas bili kod Horvata u Draganiću-Karlovac, Ino Elite oko 21000kn što premašuje buđet. A od gramipa imaju samo veliki 2m i rekli su da više ne rade.Nez za te ja se dvoumim između ina i gramipa.
A znam uzet gramipa dobro radi i jak je.
Cijena je tu
R
Malčer batičar | Strojarstvo Čalopek
Danas bili kod Horvata u Draganiću-Karlovac, Ino Elite oko 21000kn što premašuje buđet. A od gramipa imaju samo veliki 2m i rekli su da više ne rade.
Ja imam njihov mbr. Prezadovoljan. Robusno. Pazi samo na rok isporuke!Kupuje se malčer širine oko 160-170 cm. Služio bi za malčiranje kukuruzovine, trave (malo šikare), ostataka od pšenice. Ne bi htjeli kineza a niti nešto skupo. Buđet je oko 15-16 000kn, znači neka sredina kvalitete. U Gudovcu je za oko zapeo Čalopek MBH 1700. Imate li kakvih iskustava i što mislite o tom malčeru.
Radi se o ovom malčeru:
Malčer batičar MBH | Strojarstvo Čalopek
Šifra artikla : Naziv artikla : Malčer Batičar MBH Grupa artikla : Malčer Visina : Težina : PDF Katalog : Katalog Specifikacije : Detaljni opis: - upotrebljava se za košnju odnosno malčiranje na svim poljoprivrednim površinama, na zapuštenim terenima, na održavanju zelenih površina, te u...strojarstvo-calopek.hr
Stranica im je dosta nepregledna i zbunjujuća. Ne mogu naći ništa s oznakom "MBR".Ja imam njihov mbr. Prezadovoljan. Robusno. Pazi samo na rok isporuke!
Cijenu ne znam iz prve ruke tako da je radije ne bih pisao. Rekli su mi oko 16000, ali više nisam siguran je li to s hidrauličnim pomakom ili bez. Napisati ću točn kad provjerim kod njih.Matru,
ovaj Čalopekov izgleda solidno, ima kg. Jedino mi bočne skije ne djeluju nekaj naročito, a zadnji valjak se baš ne vidi dobro.
Kolika je cijena s hidrauličnim pomakom?
MBR je novi model pa vjerojatno nisu jos stavili detalje.Stranica im je dosta nepregledna i zbunjujuća. Ne mogu naći ništa s oznakom "MBR".
Cijenu ne znam iz prve ruke tako da je radije ne bih pisao. Rekli su mi oko 16000, ali više nisam siguran je li to s hidrauličnim pomakom ili bez. Napisati ću točn kad provjerim kod njih.