Prije bih rekao obrnutoŠto mislite je li to pretežak (prevelik) malčer za Zetor 4712. Sad su mi rekli neki prijatelji da će trava ići ali kukuruzovina baš i ne.
Koliko je težak malčer ? Ursus 355 sa 4 utega ispod haube, valjda 100 kila, nisam nikad vagao i malčer od 500 kila. Ursus je skoro pa na vagi. Mala rupa i prvi kraj malo u zraku. Kako kaže ZJ visoka trava je nekad veći problem nego bilo šta drugo. I granje če lakše samljeti nego travu. Pogotovo ako uletiš u kupinu ili travu koju kod mene zovu sitak. Raste u grmovima i ima okrugle, cjevaste stabljike a korijen malo kao povišen iznad zemlje.Što mislite je li to pretežak (prevelik) malčer za Zetor 4712. Sad su mi rekli neki prijatelji da će trava ići ali kukuruzovina baš i ne.
Uh..ambrozija zna zadavati dost problema...Mislim, gle, realno - za mene malcer je mehanizacija koja je zadnja na listi obrane, da se tak izrazim. Malcer kod mene ulazi tam kam ni Americki specijalci ne bi isli peskeGledao sam i ja te panex mislim 145 cm i sa zadnjim vratima da bi bilo idealno za malog Fergusona trenutno nema na stanju a kod mene sve ravnica i sve bi bilo poslije žetve malo iz malčirati i možda uslužno malo ambrozije kod susjeda pa nisam siguran zato sam i mislio da možda može biti i malo širi malčer