Priča Hrvatski bio ja tamo nazovite.A toga sam se i bojao, moram nać nekog da priča slovenski
I ja pricam pa jos neznam zasto... 🤣 Pa nemamo ovdje matematiku... Niti se ne stisnemo... I zelio bi vas upoznati... Pa idem kod vas na more... 😄Svi Slovenci pricaju Hrvatski, samo ako vide matematiku u tome ili kad ih sila stisne.
Barem je takvo moje iskustvo
Ali zato mi nejdemo...jer je prevelika gužva na obali 😀...I zelio bi vas upoznati... Pa idem kod vas na more... 😄
Ti buš još malo i Srpski savladal, ipak si ti ponosni vlasnik IMT-aI ja pricam pa jos neznam zasto... 🤣 Pa nemamo ovdje matematiku... Niti se ne stisnemo... I zelio bi vas upoznati... Pa idem kod vas na more... 😄
Moramo biti dobri domaćini i dati stranjskim gostima mjesta (ili samo nemamo para za more )Hvala na uvjerenju..😉 dobri ljudi ste.
Pa ja mislim, da imajo "vremena," ali jih domace ne interesira. Ljudi govore da je kod susjede bolje nego kod kuce, a ja nisam znal sta. E, sad znam. More... 👍Kaj se mora tiče žalosno je da naši ljudi nemaju "vremena" za more...