@Matija_E30, jesi sta dao na spodnju stranu lima? Da bolje zmalcira, potere visoku travu i kukuruz?
Koliko nozeva si stavio?
Koliko nozeva si stavio?
Dobro si ga slozio.imas jos koju sliko sliko cijelega? Koliko je radno zahvat? Rotor je od cijevi ili od punega?Sam kod kuće sam ga napravil, jedino su mi došli balansirat doma..
Meni ne. Volim proizvodit stvari i htio sam napraviti cijeli malčer svojim rukama.. 🛠️Kaj nije bilo jednostavnije (možda i ne puno skuplje) kupiti Tehnosov rotor, a napraviti željezuriju?
Kako dugo si ga pravio? Nekakve dijelove dao si na plazmu rezati..Volim proizvodit stvari i htio sam napraviti cijeli malčer svojim rukama.. 🛠️
To sam i ja htio pitati, lemnken plug to sve zaore, steta nafte...Koja je svrha malčiranja iza berača koji ima frezu?
ako sam dobro shvatio, radi se o debljini 12,5 mm, mislim da tehnos nema takve rotore. Današnji malčeri su su optimizirani maksimalno, tako da se štedi i na materijalima.Kaj nije bilo jednostavnije (možda i ne puno skuplje) kupiti Tehnosov rotor, a napraviti željezuriju?
Svaka čast i tebi na pohvali.A autoru, svaka čast na izradi! Nagledao sam se dota toga, i zaisa me fascinira što ljudi sve sami naprave doma, u garaži... SVAKA ČAST