- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,257
Za travu bi možda bili bolji i Y noževi. Duže će biti "oštri"
Akko želiš i ak si spreman investirati u to, probaj 👍
Akko želiš i ak si spreman investirati u to, probaj 👍
Možda ima užih/kraćih batova sa kojima bi riješil problem.Malver se koristi 85% za travu, 10% za kukuruzovinu i ovih 5% za kupinu/stelju. Dakle nozevi ni bili bolji umjesto batova?
Isto tak, nije kriv ni trgovac kak su neki ovdje javno iznesili neboluze. Horvat ima u ponudi razliciti marki, a ti kupujes kaj se odlucis. Cak ti se potrudio poslikati, i kontaktirati glavnog uvoznika, vecina bi ti rekli odi spat.Ne mozete od no name strojeva ocekivati da ce super raditi za malo novaca. Ne moze za par hiljdada imati spiralni rotor. Isto tak i geo, isto mi se dogadja ali za 12 hiljda ne ocekujem da ce raditi kao i Ino. Kaj ne zmalcira, zaorem. A da sam dao 25 za Ino, tehno ili zanon ne bi se to dogadjalo.
Od pogace nikad kruha, prilicno jedenostavno.
Ovdje je jedino rjesenje staviti manje batove.
Na stranici proizvođača je kod modela kao i tvoj, KS 125, nacrtani su y noževi u karakteristikama, dok kod drugih modela iste širine imaju nacrtani čekići.Pozdrav svima
Posjedujem stark.malcer, radne dimenzije 125cm i.cesto.mi se dogadja da.mi se poneki cekici "zapletu" jedan u drugi. Obico sa strane predzadnji. Ima netko iskustva s istim? Znaci kao da prethodni pretekne ovog ispred sebe i zapnu jedan u drugi, moram stati, dignut malcer, pomaknuti i otkaciti jedan s drugog i dalje nastavit
Album — Postimages
postimg.cc