• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,619
Jednom sam to malo bolje proučio... GEO, MATENG, HOFMAN, DABAKI, JANSEN, mislim da ih ima još, sve su to trgovačke marke a malčer kao proizvod isti iz iste tvornice samo u drugoj boji. Tako da treba uzeti u kojoj boji je najjeftiniji. Inače zasad mogu preporučiti mateng menasor, jako robustan malčer.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
344
Ja od jansena imam cjepač, dobra ideja, tako-tako izrada, neloše i može se sa njime raditi - ali daleko od idealnog, srednja Kina kvaliteta. Ako je bitno jeftiniji od knkurencije i nećeš sa njime profesionalno raditi ja bih to uzeo. Jer sa bočnim tarupom ćeš ionako drljati posvuda i svakuda. A vidjeti ćeš koliko je kvalitetan tek kada naiđeš na neki panj koji još nije truljav.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,648
Pa točno tako. To bude stroj za održavanje puteva najviše da može bočno srediti za prolaz kombajna. Ako i naidje na panj vrlo vjerovatno ni nov rotor nije preskup... Budem pitao i taj dio..

Na vrh