Eto samo da javim da sam uzeo onaj Gramip GS55K 180 i malčer radi što treba... barem zasada... ako šta rikne javim da svi vide
U trgoagenciji je oko 15500 kn,,,
dali će 539 moći raditi sa 160.
Nije mi plan krčit šikare al travu koja nije košena godinu dvije mislim d abi trabalo ič s 539 sam se još nisam odlucio za malčer mislim da ču ipak uzet ili ino ili dragone nisu puno skuplji ko naprimjer mascio al izgledaju bolji nego gramip
koliko koštaju zamjenski čekići?
Nije mi plan krčit šikare al travu koja nije košena godinu dvije mislim d abi trabalo ič s 539 sam se još nisam odlucio za malčer mislim da ču ipak uzet ili ino ili dragone nisu puno skuplji ko naprimjer mascio al izgledaju bolji nego gramip
Ako tako misliš bolji ti je ZANON od bilo kojeg koje si naveo cijena oko 17000kn biraj pomak,noževe Y ili čekiće,ja imam već 4 god samo podmazujem malčer s Y noževima IMT 542 ga pogoni 30 god star .
I nemam nikakvih problema jednostavno savršen stroj.
kolko godišnje radiš sa njime di si ga kupio
Samo 2 he ali imam 8-9 košnji,malčao sam i uslužno zapuštene livade 70 cm ugar s ostrugom otvorim poklopac odozada i udri nikakvih problema,kupio sam preko MESIS-a
Njoko,kažeš nije bilo problema?
Ja koristim od kolege malčer takav zanon 160cm,i već dva puta je pokvaren u prijenosu neki dio (700kn).
Koliko sam upućen vjerojatno posto je naglo uključivan kardan.