Re: malčeri
Gdje si tog iskopao?
Evo, jedan ovdje iz nase blizine bio kod zvoninog punca po onaj malcer/tarup i platio ga je vise nego ja svoj, ali je dobio i dosta rezervnih nozeva. Takodjer ide s lijeve strane kad je u radnom polozaju, sto mi je nekako odbojno, ali to nema nikakve veze, jer glavno da radi
Uglavnom, reduktor je isti kao i na mojem, ali ima samo dva remena, koli samo tako proklizu u duhanu, pa mora ici sporije, a i kaze da taj sto je kupio, kad ide tako polako, napravi malo losiji posao nego moj malcer :blackeye :scratch Pa ti vidi je li takav malcer dobar ili nije. Jedina mu je prednost mala masa, pa ga moze okrenuti samo tako, a i manji traktor se pod njim ne gusi. Takodjer ima problema sa "sirinom" malcera, koja je nesto manja nego sto je moj, pa mu je teze pogoditi da radi 2 reda odjednom. Eto, on je zadovoljan, samo sto mu malo ide na zivce sto mora "gadjati" redove, i sto mora ici polakse, ali je zadovoljniji nego bez njega...
Meni nije niti najmanje zao sto sam kupio ovaj stroj od Axiala, jer vidim da sam super prosao. Na proljece slijedi dotjerivanje i biti ce kao novi...