Hvala Kosjerac! Evo jedne iz faze proizvodnje
Nosač je flah 40x8 mm. Učinilo nam se tanko pa smo ga poduplali. Morali smo ga malo zarezati tamo gdje sjeda na diferencijal jer je širi pa smeta vijcima. Drže ga 4 vijka od 8mm tvrdoće 10.8 ili tako nešto. Ova donja pločica što drži nosač je od kardana od auta koja i inače dodje tu na diferencijal.
Inače dobar dio ove kosilice je rasipač gnojiva. Onaj "kockasti" plavi. Iskoristili smo onaj jaram za kopčanje na traktor i limove od koša (vide se ovdje 4 trokuta).
Pozdrav
Pa jesi li pokušao makar na neki primitivan način da balansiraš radno tijelo
Ma gdje samo uspiješ svaki put nabaviti s hidro diskom malčer?
imaš ih po vani koliko želiš....
Pozdrav svima!
Jedno pitanje?
Naime imam rucno izradjen malcer od Ladinog diferencijala, tj. ovaj helikoptrer kako ga neki zovu!
E sad...ja sam blokirao trkace, i unutra je ulje SAE90 i previse se greje ceo diferencijal, pece kad stavis ruku na kuciste!
Neznam kad bi zamenuo ulje na manju gradaciju, recimo SAE30...dali bi se toliko zagrevao?
Uglavnom ja cu svakako probati ovu varijantu, samo me zanimaju misljenja :supz:
pozzz joe!
U pravu si, a i logički je :supz:Pa onda i podmazivanje zadovoljava , da nije dovoljno grijao bi se od nedovoljnog podmazivanja
zato jer bude mf to tiral...poklopac se od iza dade otvarati...to je inače profi malčer i taj je teži za 160 kg od onoga koji nije profi , govorimo o tehnosu , ima veči rotor, znači čim je profi odmah je i dugotrajniji...