Ako ćemo za ina baš razlika je dosta kod njih manja neki dan sam bio u tvornici uzeo ponudu.Koja bi po vama bila preporuka malčera za Torpedo td55, nekako sam suzio odabir na Megametalov i Čalopekov 150 ili 170 (ino mi je preskup). Razlika u cijeni je minimalna a opet nebi htio nešto što torpedo neće moći goniti. Megametalov ima puno manje noževa od Čalopeka ....sad koliko je to bitno ne znam. Molim za savjet...
Gladhr2,
u čemu je problem?
Kad usporedim ova dva predložena, Čalopekov je 50% teži, a to kod malčera nije zanemarivo.
Pegas,
možeš li napisati cijene od jednog i drugog proizvođača?
Megaing i Megametal nisu iste firmeOsobno posjedujem i posjedovao sam preko 10 Roto malčera tvrtke ME-GA ING iz Čakovca i korektni su, u zadnje vrijeme su malo i oni smanjili debljinu lima ali zanemarivo je to. A Čalopek sam imao prije par godina mlin za kukuruz i još nešto od njih sam gledao ne sjećam se što, i za taj mlin su mi dolazili otac i sin koji ih i izrađuju i to je bilo užasno i nekvalitetno i sve katastrofa. I od tad njih više ni ne razmatram za kupovinu ičeg...
Znam, samo kažem da za megametal njsta ne mogu reci ali mega ING je u reduMegaing i Megametal nisu iste firme