Zakaj bi umro? To se da srediti, a ovo su ok malčeri. Tokar sredi rukavce, da su oni u liniji, obradi na mjeru i kvalitetne ležajeve, balansiranje I imaš stroj koji će raditi svoje.Još jedan umro malčer. Ovaj je kupljen 2007, 08. Rođak dopeljal da zamjenim bate međutim rotor na lijevoj strani ima preko 5 mm lufta. Naravno moj mali je vesel kaj ide širom jer bude vidio ležaje remene i remenice.
taj je bio željan masti..a i ulja .Još jedan umro malčer. Ovaj je kupljen 2007, 08. Rođak dopeljal da zamjenim bate međutim rotor na lijevoj strani ima preko 5 mm lufta. Naravno moj mali je vesel kaj ide širom jer bude vidio ležaje remene i remenice.
Ležaj do remenice se raspal hvala bogu samo novi ležaji, reduktor (multiplikator) budemo malo predistancirali, oprali, natočili novo ulje i bude on još dugo igral. Moram priznati da mi se ovaj sistem sa dvorednim samoudesivim lezajima koji se aksijalno podešava na vanjskoj košuljici puno više sviđa nego na tehnosu sa upetim gdje se podešava na unutarnjoj tj rotoru . Trebalo bi balansirati tehnosa i ovog također kakva je procedura ???Zakaj bi umro? To se da srediti, a ovo su ok malčeri. Tokar sredi rukavce, da su oni u liniji, obradi na mjeru i kvalitetne ležajeve, balansiranje I imaš stroj koji će raditi svoje.
Za balans @HrvojeSLežaj do remenice se raspal hvala bogu samo novi ležaji, reduktor (multiplikator) budemo malo predistancirali, oprali, natočili novo ulje i bude on još dugo igral. Moram priznati da mi se ovaj sistem sa dvorednim samoudesivim lezajima koji se aksijalno podešava na vanjskoj košuljici puno više sviđa nego na tehnosu sa upetim gdje se podešava na unutarnjoj tj rotoru . Trebalo bi balansirati tehnosa i ovog također kakva je procedura ???
Sviđaju mi se radne cipele pomoćnika 😇Ležaj do remenice se raspal hvala bogu samo novi ležaji, reduktor (multiplikator) budemo malo predistancirali, oprali, natočili novo ulje i bude on još dugo igral. Moram priznati da mi se ovaj sistem sa dvorednim samoudesivim lezajima koji se aksijalno podešava na vanjskoj košuljici puno više sviđa nego na tehnosu sa upetim gdje se podešava na unutarnjoj tj rotoru . Trebalo bi balansirati tehnosa i ovog također kakva je procedura ???
Kaj to i danas postoji?Boga mi cementacije skoro nema
Procedura je slijedeća.Trebalo bi balansirati tehnosa i ovog također kakva je procedura ???
Panexov malčer nikad, čisto smeče.Pozdrav svima,
molim Vas preporuku udarnog malčera za IMT 539.
Probao sam par puta s Mega Metal UML 170 i u 2. sporoj sasvim oke malčira.
Zanima me imate li još kakvih preporuka.
Gledam ovaj AGM Panex 165. Ima tko iskustva s njima? Gdje se to proizvodi?
Isto tako marka Geo i Cortese. Vidim reklamiraju se kao talijanski, ali jesu li talijanski ili kineske/turske/poljske kopije?
Imate li još neku opciju za preporučiti?
Zašto bi uzeo najjeftinijeg?Ne kompliciraj. Kupi najjeftinijega. Biraj samo bat ili nož! I 165cm neka bude maksimalna širina za 539, a to znači i 1. sporohodna!
Zašto? Što je problematično?Panexov malčer nikad, čisto smeče.
Imam čalopek 170cm malčer, moj 539 bez problema radi s njim.
Pogledaj ove malčere, kažu da su jako dobri.Agroklas d.o.o. - Malčeri F.US
www.agroklas.hr
Čalopek ti več dugo radi strojeve, imam i njhovu traku, malčer i ružđaču za kukuruz, sve radi perfektno.Zašto bi uzeo najjeftinijeg?
Lijepo pitam za iskustva, zašto je to kompliciranje?
Riječ je o cca 2000€ Zašto da bacim na neko smeće?
Lijepo ti kažem da Mega Metal ULM 170 gustu travu visine traktora melje u 2. u brdo bez problema.
Zašto? Što je problematično?
Gdje se može kupiti taj Čalopek? neki link da vidim kak to izgleda?
To mi isto djeluje ko neka turska kopija...
Edit: Sad vidim da je kineski. Možda bez razloga, ali jednostavno sam pesimističan uz te istočnjačke brendove
To što "troši remene" - tko je kriv - traktorista!....rekli da je smeče i da troši remene, a u to sam se i uvjerio......