skladistar
Član
- Tu od
- 26 Kol 2007
- Poruka
- 492
Malo je bilo blatnjavo
Ucenje i vjezba
Ucenje i vjezba
Malčirao bih ostatke slame i kukuruzovine i travu, prijedlozi za model i širinu malčera koji bi tjerao 549.
Moj osobni prijedlog bi bio Ino ako hoćete čekičara i da vas dugo služi kaj se kvalitete tiče obavezno sa vratima Elite Open model jer ga je lakše očistiti,servisirati i lakše je traktoru malčirati jer masu baca van(naravno ne samelje ju kao kad su vrata zatvorena) i ak vam zapne kakav komad tipa drvo ili tak nekaj lakše ga hiti van ne tuče unutra i ne rošta po njemu. imate osim Elite modela i onaj MMT taj vam je lakši i mislim da je više za travu ali nema vrata.Htel bi kupiti malčer za 539, kosil bi samo i iskljucivo travu.
Ocu pravi malcer sa y nozevima ili batovima, nikakve helikoptere.
Koju sirinu i marku uzeti?
Malciral bi cca 5-10 kj godišnje.
Evo moja preporuka ide zaHtel bi kupiti malčer za 539, kosil bi samo i iskljucivo travu.
Ocu pravi malcer sa y nozevima ili batovima, nikakve helikoptere.
Koju sirinu i marku uzeti?
Malciral bi cca 5-10 kj godišnje.
Ne znam jel bi mogao tjerat taj INO Elit Open širine 190.Moj osobni prijedlog bi bio Ino ako hoćete čekičara i da vas dugo služi kaj se kvalitete tiče obavezno sa vratima Elite Open model jer ga je lakše očistiti,servisirati i lakše je traktoru malčirati jer masu baca van(naravno ne samelje ju kao kad su vrata zatvorena) i ak vam zapne kakav komad tipa drvo ili tak nekaj lakše ga hiti van ne tuče unutra i ne rošta po njemu. imate osim Elite modela i onaj MMT taj vam je lakši i mislim da je više za travu ali nema vrata.
U link imate prospekt piše kolko konja treba za koju širinu.Mulčer ELITE OPEN
www.inobrezice.com
Za cijenu bute morali pitati ako ste zainteresirani.Ak hoćete jeftiniju varijantu možete pitati Panex agm videl sam ljude da imaju takve malčere sa vratima nisam čul da se neko žalil da su loši.Nadam se da sam vam barem malo pomogao.
Imam isti, tjeram na 533 i to u drugoj ili trećoj sporoj, ovisi kakva je trava. Stavit ću y noževe s obzirom da bi onda na kardanu trebalo biti lakše, ali samo zato jer malčiram isključivo travu.Evo moja preporuka ide za
Nova A 155 iz AH. 3.godinu je kod mene, za raketu taman, ima vrata i bočni pomak. Stavljal sam slike kaj sam s njim tukel i kosil, između ostalog i malo betona. Nije mu niš, mažeš i teraš