Samo hrabro....ide to!!!Ima li iko iskustva sa izradom malčera? Palo mi je na pamet izradit konstrukciju i ubacit ovakvo nešto ROTO MALČER-POGONSKI SET 150 cm (REDUKTOR+NOSAČ LANACA+LANCI)! NOVO!!!
Napravio nekih 10-tak komada, sve za prodaju, tada za 5500-500 kn većinom od 180 cm širine, nikakva znanost. Lim 4 mm smotan i imaš odma bočne stranice, ojačanje flah 40x6 mm tako da ide u križ u svaki kut malčera, trokut za kopčanje od 100x8mm flaha sa lancima na zadnje kuteve malčera, naprijed skije od nekog otpadnog lima što sam imao 5 mm, reduktore sam razne nabavljao po 300-400 kn, ali sam uvijek sa pravio sa dva noža, nikad sa lancima, odozada može biti valjak, bio sam probao i sa 2 velika okretna točka čak sam stavio i feder da prate teren, ali ako je mokro ukopa se. Nikad se nije nitko javio i žalio. Osim lika koji je stavio sfrkao kat 1 kardan (uhvatio zemlju), ali nije ništa puklo. Za takav malčer ti je najbolje imati kardan sa lamelom ili sigurnosnim šarafom.Ima li iko iskustva sa izradom malčera? Palo mi je na pamet izradit konstrukciju i ubacit ovakvo nešto ROTO MALČER-POGONSKI SET 150 cm (REDUKTOR+NOSAČ LANACA+LANCI)! NOVO!!!